Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor DeLonghi ECAM 23.210W, 1.8L, 15 bari, 1450 W

Espressor DeLonghi ECAM 23.210W, 1.8L, 15 bari, 1450 W

Cod:

ECAM 23.210W


Cod intern: #56526

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Espressoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Espressor ECAM 23.210W, 1.8L, 15 bari, 1450 W de la DeLonghi

DeLonghi ECAM 23.210 Este alegerea perfecta pentru iubitorii de cappuccino. Functiile sale combina aburul, aerul si laptele pentru o spuma bogata si delicioasa. In plus, prepararea tipului de cafea preferata nu a fost niciodata mai usor: puteti alege sa va faceti o cafea lunga, medie sau scurta, la orice temperatura. Mai mult decat atat, aparatul poate memora tipul de cafea care va place. Astfel, va puteti savura in fiecare dimineata cafeaua preferata, apasand un simplu buton. Are suport pentru cesti si puteti prepara doua cafele dintr-o singura doza. Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru siguranta! Aparatul poate fi programat sa se inchida singur si are incorporat un filtru de apa, pentru ca dvs sa beti o cafea facuta din apa pura.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ECAM 23.210 White
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Putere
    • Presiune
    • Capacitate rezervor
    • Numar cesti
      2
    • Functii
      Panou control cu pictograme Sistem Cappuccino: combina aerul, aburul si laptele rezultand un cappuccino spumos si cremos Posibilitatea de a personaliza cafeaua: scurta, medie sau lunga, aroma puternica sau slaba, calda sau la temperatura medie Personalizarea cafelei prin programul "My Coffee" Unitate de preparare detasabila cu o capacitate variabila (de la 8g la 14g) Rasnita silentioasa integrata cu 13 setari disponibile Cantitate reglabila de apa si cafea Sistem de pre-umezire a cafelei Sistem Cappuccino Rapid Distribuitor reglabil de cafea in functie de dimensiunea cupei (de la 86mm la 142mm inaltime) Pornire/Oprire automata programabila Sistem termo-bloc: pentru un espresso preparat si mentinut la temperatura ideala Robinet recipient boabe de cafea pentru pastrarea aromei Indicator recipient cafea macinata: 14 cesti/72h Rezervor apa detasabil cu indicator nivel 0 al apei Filtru de apa Programe automate de clatire si decalcifiere Duritate programabila a apei Tava pentru picaturi detasabila si indicator al nivelului Suport ceasca Functie de economisire a energiei Functie Stand-By Intrerupator alimentare energie electrica pentru consum zero.
    • Altele
      Capacitate rezervor cafea boabe: 150g Greutate: 9 Kg Dimensiuni: 238 x 430 x 338 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.