Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Friteuza Philips HD9240/30, 1.2kg, 2100W, alb

Friteuza HD9240/30, 1.2kg, 2100W, alb

Cod:

HD9240/30


Cod intern: #130538

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Friteuze

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Friteuza HD9240/30, 1.2kg, 2100W, alb de la Philips

Version: XL Airfryer, Avance collection Airfryer White, 1.2 kg capacity, digital touch screen, 2100W

Cartofi cu gust grozav, cu pana la 80% mai putina grasime!* Tehnologia unica Rapid Air de la Philips va permite sa prajiti utilizand aerul pentru a obtine alimente crocante la exterior si moi in interior. Puteti utiliza o cantitate mica de ulei sau deloc pentru a asigura textura perfecta si rezultate delicioase! Alb Friteuza fara grasimi Multicooker de 1,2 kg ehnologia Rapid Air unica de la Airfryer va permite sa prajiti, coaceti, rumeniti si sa gatiti pe gratar gustari si feluri de mancare delicioase cu mai putina grasime decat friteuzele traditionale, utilizand foarte putin ulei sau deloc! De asemenea, Philips Airfryer cu tehnologia Rapid Air genereaza mai putin miros decat friteuzele traditionale, este usor de curatat, sigura si economica pentru utilizarea zilnica! Capacitate de 1,2 kg pentru a hrani pana la 5 persoane. Acum si familiile mai mari se pot bucura de experienta Airfryer cu o capacitate suplimentara de 50% Cu ecranul digital tactil, puteti controla mai usor si cu mai multa precizie timpul si temperatura de gatire. Savurati felul dvs. preferat de mancare, preparat la temperatura si durata potrivite pentru rezultate optime! Salvati setarile folosite pentru felul dvs. preferat de mancare pentru ca masa dvs. sa fie gata la o simpla atingere de buton data viitoare! Fiind o solutie extraordinara pentru prajire, tehnologia inovatoare Rapid Air de la Philips Airfryer va permite, de asemenea, sa pregatiti pe gratar, sa coaceti si chiar sa rumeniti felurile dvs. favorite pentru o solutie integrata pentru toate preparatele dvs. Performanta imbunatatita pentru rezultate si mai rapide! Acum va puteti bucura de o putere mai mare** pentru alimente prajite cu un gust grozav si multe altele cu mai putina grasime! Designul unic al Philips Airfryer, care combina aerul superincalzit cu circulare rapida, designul in forma de stea de mare si profilul optim de incalzire, va permite sa prajiti o varietate de feluri de mancare delicioase, rapid, usor si mai sanatos, fara a adauga neaparat ulei. Sertarul detasabil cu invelis neaderent si cosul pentru alimente sunt lavabile in masina de spalat vase pentru o curatare usoara. Philips Airfryer cu tehnologia Rapid Air va salveaza pe dvs. si casa dvs. de mirosul de ulei prajit, in comparatie cu o friteuza obisnuita.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HD9240/30
    • Culoare
      alb
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Functii
      Tehnologie Rapid Air, Led de alimentare integrat, Comutare Pornit/Oprit, Functie de gatit presetata, Controlul timpului si al temperaturii, Semnal „pregătit”, Sistem stocare cablu, Sistem anti-alunecare, Oprire automata
    • Altele
      Interfata cu ecran tactil digital: Cronometru de 60 de minute

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.