Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Friteuza Philips Friteuza fara ulei Airfryer Smart XXL, tehnologie Smart Sensing, programe Smart Chef automate, afisaj digital, capacitate 1,4 kg, tehnologie Rapid Air, tehnologie de eliminare a grasimii, functie de pastrare la cald, Alb

Cod:

HD9870/20


Cod intern: #2439124

  • Distribuie pe:
2.004,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Friteuza Friteuza fara ulei Airfryer Smart XXL, tehnologie Smart Sensing, programe Smart Chef automate, afisaj digital, capacitate 1,4 kg, tehnologie Rapid Air, tehnologie de eliminare a grasimii, functie de pastrare la cald, Alb de la Philips

Friteuza fara ulei Philips Airfryer Smart XXL, tehnologie Smart Sensing, programe Smart Chef automate, afisaj digital, capacitate 7.3 L, tehnologie Rapid Air, tehnologie de eliminare a grasimii, functie de pastrare la cald, culoare alb sampanie

 

 

 

Prajesti fara ulei cu pana la 90%mai putine grasimi. 

De 2 ori mai rapid comparativ cu un minicuptor

Senzorul regleaza automat timpul si temeratura de preparare.

 

 

Noul Philips Airfryer Smart gateste pentru tine!

Cu tehnologia Smart Sensing!

 

Senzorul inteligent regleaza automat timpul si temperatura, astfel, indiferent ce reteta iti propui sa incerci, poti fi sigur ca preparatele sunt delicioase, de fiecare data!

 

 

Prajesti fara ulei sau cu foarte putin

 

Philips Airfryer Smart foloseste aer fierbinte in loc de ulei pentru a gati.

Tehnologia unica face ca aerul fierbinte sa se raspandeasca constant, rapid si uniform in tot compartimentul de gatit al aparatului.

Astfel, ingredientele tale vor fi gatite perfect, indiferent ce retete alegi sa gatesti.

 

 

Cele mai populare preparate la o apasare de buton cu Smart Chef

 

Bucatarii nostri au dezvoltat 5 programe Smart Chef ca sa faca totul mai usor pentru tine!

Cele mai iubite preparate, de la cartofi prajiti proaspeti sau congelati, copanele de pui sau pui intreg, pana la peste proaspat, sunt acum la o apasare de buton distanta. Philips Airfryer analizeaza ingredientele si cantitatea, apoi selecteaza automat temperatura si durata de preparare.

 

 

Capacitate de gatire XXL pentru intreaga familie

 

Cu o capacitate de 1,4 kg, acum este mai usor sa gatesti o masa bogata si delicioasa pentru intreaga familie. Astfel, la Philips Airfryer Smart prepari pana la 6 portii si chiar si un pui intreg.

 

 

Gustul delicios si crocant pe care il adori, cu pana la 90% mai putine grasimi¹

 

Savureaza preparatele preferate, fragede la interior si la fel de crocante ca cele prajite in baie de ulei, insa cu minimum de grasime.

Motorul puternic combinat cu tehnologia Rapid Air face ca aerul fierbinte sa se roteasca precum o tornada puternica, reusind astfel sa extraga mai multa grasime din alimente.

 

 

De doua ori mai rapid comparativ cu un minicuptor²

 

Gatitul este mai rapid si mai comod ca niciodata cu Philips Airfryer. Vei gati mancare mai crocanta, de doua ori mai rapid decat cu un minicuptor.

 

Cu noul vas de copt pentru intreaga familie si 9 forme de briose, iti poti prepara toate retetele preferate la cuptor. 

Vasul Philips pentru copt poate prepara pana la 4 portii de lasagna sau 8-9 portii de prajitura.

In plus, stratul sau neaderent este ideal si pentru a gati tocanite, ratatouille, frittata, preparate gratinate, carne cu sos si alte feluri de mancare.

 

Fara preincalzire. Fara asteptare. Gateste si savureaza.

 

 

Eficient din punct de vedere al timpului si energiei

 

Friteuzele Philips AirFryer functioneaza mai eficient pentru a economisi timp si energie gatind mancaruri delicioase cu 60% mai putina energie si cu 40% mai rapid decat un cuptor traditional**.

 

**Procente medii pe baza masuratorii efectuate in laboratorul intern cu produsele HD9280, HD9650, HD9860, HD9270, HD9285, HD9252, HD9200, HD9255, HD9880, HD9867/90; gatirea unui piept de pui (setare AF 160 grade C fara preincalzire) sau file de somon (setare AF 200 grade C, fara preincalzire) comparativ cu utilizarea unui cuptor din clasa A. Procentele exacte variaza si difera in functie de tipul de airfryer si reteta.

 

 

Accesorii optionale care se pot achizitona separat: 1) Gratar si accesorii pentru frigarui; 2) Tava de copt; 3) Accesoriu pentru cipsuri si gustari; 4) Suport pentru gatire pe doua niveluri

 

 

Cele mai gustoase si mai sanatoase alegeri.

 

Descopera cea mai buna experienta de gatit cu aplicatia NutriU si aparatele de bucatarie Philips. Fa urmatorul pas in calatoria ta catre o alimentatie sanatoasa, devenind totodata un bucatar mai bun.

 

Inspiratie zilnica si modalitati de a descoperi noi retete preferate

 

Aplicatia NutriU* este plina de retete, sfaturi si recomandari. Inspira-te din cele mai bune retete pentru a pregati feluri de mancare si bauturi delicioase si sanatoase.

   

Instructiuni pas cu pas pentru a deveni un bucatar mai bun

 

Descopera bucatarul din tine si prepara o varietate de mese gustoase si sanatoase. NutriU te ghideaza pas cu pas, ajutandu-te sa creezi mancaruri de casa pe care tu si familia ta le veti iubi.

   

Include cautarea rapida si salvarea retetelor, valori nutritionale, o lista de cumparaturi simpla, crearea si distribuirea propriilor idei de retete originale si comunitatea NutriU*.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HD9870/20
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      7.99 Kg
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Capacitate mancare
    • Programe
      5
    • Functii
      Timer
      Sistem de stocare a cablului
      Mentinere la cald
    • Tip panou de comanda
    • Numar cosuri
    • Material carcasa
    • Lungime cablu
      0.8 m
    • Dimensiuni
      433 x 321 x 315 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.