Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Stație de andocare duală iPega PG-9180 for PS4 Gaming Controller Negru ,Compatibilitate Sony DualShock 4 V2

Cod:

23068


Cod intern: #2240836

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Gamepad

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Stație de andocare duală iPega PG-9180 for PS4 Gaming Controller Negru ,Compatibilitate Sony DualShock 4 V2 de la IPEGA

Încărcător dublu pentru pad-uri PlayStation 4 iPEGA PG-9180

Încărcați până la 2 pad-uri PlayStation 4 simultan și economisiți timp. Încărcătorul iPEGA PG-9180 este foarte simplu și convenabil de utilizat și, de asemenea, asigură o utilizare în siguranță. Este echipat cu indicatoare speciale care iti vor oferi informatii despre starea de incarcare. În același timp, dispozitivul arată foarte bine.

Încarcă 2 plăci simultan

Spune-ți la revedere nevoii de a încărca fiecare pad PS4 separat. Încărcătorul marca iPEGA poate alimenta 2 dispozitive în același timp. Această soluție practică vă va fi utilă și dacă jucați des la consola cu o altă persoană - astfel încât nimeni nu va mai fi nevoit să-și aștepte rândul pentru a încărca pad-ul.

Indicator de încărcare

Nu vă întrebați dacă plăcuțele dvs. au fost deja încărcate. Încărcătorul PG-9180 are 2 indicatori încorporați ușor de citit care vă vor oferi cele mai importante informații. Se aprind în roșu în timpul încărcării. Când placa este deja încărcată, culoarea indicatorului se schimbă în verde.

Siguranța utilizării

Nu vă faceți griji pentru siguranța încărcătorului sau a plăcuțelor pe care le alimentează. Dispozitivul este echipat cu protectie la scurtcircuit si supracurent, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la deteriorarea accidentala. Produsul permite încărcare convenabilă, dar sigură în aproape orice situație.

Operare ușoară

Utilizarea încărcătorului este fabulos de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la o sursă de alimentare și apoi să puneți plăcuțele în ea. Soluția folosită vă va ajuta, de asemenea, să rămâneți organizat - nu mai aveți cabluri încurcate și trebuie să conectați fiecare controler la o priză separată.

Inclus

  • Încărcător
  • Cablu micro USB
  • Manual de utilizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.