Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Thunderobot Controler compatibil PC, USB-C, G30, Negru

Cod:

33810


Cod intern: #2506006

  • Distribuie pe:
80,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Controler compatibil PC, USB-C, G30, Negru de la Thunderobot

Controler/Gamepad Thunderobot G30

 

Controlerul G30 combina functionalitatea cu eleganta. Joystick-urile sale cu un strat texturat cauciucat garanteaza o prindere sigura, functionand fara probleme in armonie cu barele de protectie si declansatoarele. Echipat bogat nu numai cu butoane standard, ci si cu functii suplimentare precum HOME, TURBO sau MODE, va permite, de asemenea, sa reglati luminozitatea luminii de fundal si puterea vibratiilor. Oferind interoperabilitate perfecta cu o gama larga de dispozitive, de la console la PC-uri, este gata de actiune in momentul in care il conectati, astfel incat sa nu pierdeti timpul cu configurarea. Designul ergonomic si calitatea materialelor utilizate il fac nu numai durabil, ci si confortabil de utilizat, oferind o combinatie perfecta de estetica si functionalitate.

Numeroase butoane

 

Joystick-urile sunt finisate cu un strat cauciucat texturat care previne alunecarea degetelor mari. Acestea functioneaza fara probleme si cu o forta adecvata, la fel ca barele de protectie si declansatoarele. Pad-ul este echipat cu un D-pad, butoane ABXY si butoane suplimentare: HOME, TURBO, MODE, BACK si START. Exista 4 butoane pe spate si doua pe partea inferioara a fata care va permit sa reglati luminozitatea luminii de fundal si puterea vibratiilor.

Compatibilitate

 

Pad-ul functioneaza cu o gama larga de dispozitive, cum ar fi console stationare si portabile, computere si laptop-uri. Nu este nevoie sa configurati nicio setare, controlerul este gata sa se joace imediat dupa conectare. Datorita conexiunii prin cablu, nu exista nicio intarziere.

Design ergonomic

 

Pad-ul a fost atent proiectat cu accent pe calitatea materialelor folosite si pe design ergonomic, astfel incat sa va serveasca mult timp. Amestecul de plastic durabil, piese din cauciuc si elemente stralucitoare confera controlerului o eleganta minimalista cu detalii vizuale interesante. Designul lui G30 este ergonomic, ceea ce garanteaza confort in timpul jocului si fara disconfort in maini.

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.