Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Russell Hobbs Gratar electric 19921-56, 1600W, rosu

Gratar electric 19921-56, 1600W, rosu

Cod:

19921-56


Cod intern: #130044

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Gratare electrice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Gratar electric 19921-56, 1600W, rosu de la Russell Hobbs

Colours Red Grill

Intr-un finisaj elegant Flame Red care se coordoneaza perfect cu Colectia Colours pentru micul dejun, acest aparat inteligent ofera o modalitate uimitoare pentru prepararea meselor si gustarilor, mult mai sanatos. Multumita gratarului canelat care ajuta la scurgerea excesului de grasimi din alimente, poate reduce continutul de grasimi cu pana la 42%. Grasimea se scurge usor intr-o tava detasabila care poate sa fie usor curatata. Gratarul Flame Red poate fi folosit pentru gatire pe orizontala, ideala pentru sandvisuri si panini-uri, sau piciorul din spate poate fi ajustat in asa fel incat gratarul este inclinat si toata grasimea se poate scurge. Cei 1600 W si caldura simultana a partii superioare si a partii inferioare, asigura rezultate foarte rapide. Gratarul pregateste pana la 5 portii simultan, ca tu sa gatesti cu usurinta pentru toata lumea o singura data. Un partener de gatit versatil pentru pranz, cina si sandvis-uri, cu solutii foarte rapide.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      19921-56
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Functii
      Capacitate - 5 portii, Incalzire simultana a suprafetei inferioare si superioare, Capac cu inaltime ajustabila, Picioruse posterioare ajustabile pentru gatire orizontala (sandwich/Panini) sau in unghi (carne), Depozitare verticala
    • Altele
      Tava detasabila pentru scurgere

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.