Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Imprimanta cu jet CANON IB4150 COLOR INKJET PRINTER

Cod:

BS0972C006AA


Cod intern: #264049

  • Distribuie pe:
855,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Imprimanta cu jet CANON IB4150 COLOR INKJET PRINTER de la Canon

MAXIFY iB4150

Construită pentru productivitate, performanţă şi fiabilitate. Imprimare rapidă de 24 ipm pentru documente monocrom şi de 15,5 ipm pentru documente color cu un randament de până la 2.500 de pagini, costuri de întreţinere reduse, plus Wi-Fi – perfectă pentru birourile mici.






Beneficii

  • Imprimare rapidă la 24 ipm pentru documente monocrom, 15,5 ipm pentru documente color
  • Conectivitate Wi-Fi şi LAN
  • Imprimare direct din serviciile cloud populare
  • Randamente ridicate ale cernelii: 2.500 de pagini monocrom/1.500 de pagini color
  • Capacitate productivă de 500 de coli



O imprimantă pentru utilizare intensă, pentru birourile cu activitate intensă


Imprimantă color cu jet de cerneală cu viteza, capacitatea şi economia care îi permit să fie o parte esenţială a oricărui birou mic. Dispunând de o casetă de hârtie de mare capacitate de 500 de coli, Canon MAXIFY iB4150 produce materiale imprimate excepţionale în culori vii şi text clar, utilizând cernelurile sale DRHD care rezistă la sublinierea cu marker şi la fricţiune. Canon MAXIFY iB4150 imprimă coli A4 la o viteză ultra ridicată de 24 ipm pentru documente monocrom şi de 15,5 ipm pentru documente color, timpul de ieşire a primei pagini (FPOT) fiind de doar 6 secunde.

 

Economie excepţională


De la consumul redus de energie electrică până la cartuşele de cerneală cu randament ridicat şi cartuşele color ce pot fi înlocuite individual, Canon MAXIFY iB4150 este concepută pentru a reduce costurile. Cartuşele negre oferă un randament ISO de 2.500 de pagini, iar cele color de 1.500 de pagini, permiţând biroului dvs. să îşi continue activitatea fără nevoia de a înlocui constant cartuşe. În plus, pachetul multiplu cu 4 culori este disponibil ca opţiune, pentru o imprimare şi mai rentabilă.

Imprimare versatilă la birou


Graţie imprimantei Canon MAXIFY iB4150, puteţi fi productiv şi puteţi finaliza sarcinile mai uşor. Imprimarea faţă-verso şi compatibilitatea cu o varietate de dimensiuni şi tipuri de hârtie, de la hârtie simplă A4 până la etichete, plicuri şi hârtie fotografică, transformă sarcinile de imprimare obişnuite de la birou într-o activitate simplă. Dispunând de numeroase caracteristici uşor de utilizat, Canon MAXIFY iB4150 este construită pentru a vă oferi toate opţiunile de imprimare de care aveţi nevoie pentru utilizarea obişnuită de la birou.

În serviciile cloud sau pe mobil


Compatibilitatea cu Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria şi aplicaţia Canon PRINT oferă imprimare rapidă şi simplă de pe dispozitive mobile. Puteţi chiar imprima din servicii cloud populare, inclusiv Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote şi OneDrive. Modul Punct de acces încorporat înseamnă că utilizatorii dispozitivelor inteligente se pot conecta la imprimantă fără o reţea Wi-Fi.

Management şi monitorizare realizate cu uşurinţă


Canon MAXIFY iB4150 oferă o calitate a imprimării incredibilă şi o productivitate mai ridicată pentru birourile mici, dar oferă şi funcţii de administrare avansate pentru gestionare, întreţinere şi control simple. O gamă de opţiuni suplimentare permite administratorilor de sistem să configureze rapid şi uşor imprimanta şi să restricţioneze anumite operaţiuni.

Integrarea în reţeaua SNMP


Compatibilitatea cu protocolul simplu de administrare a reţelei (SNMP), de care dispune seria Canon MAXIFY iB4150, facilitează integrarea imprimantei în reţeaua existentă de la birou. SNMP permite o gamă de funcţii de monitorizare şi întreţinere, inclusiv pentru nivelurile de cerneală, starea erorilor şi numărarea paginilor.



Construita pentru productivitate, performanta si fiabilitate. Imprimare rapida de 24 ipm pentru documente monocrom si de 15,5 ipm pentru documente color cu un randament de pana la 2.500 de pagini, costuri de intretinere reduse, plus Wi-Fi – perfecta pentru birourile mici. Imprimanta color cu jet de cerneala cu viteza, capacitatea si economia care ii permit sa fie o parte esentiala a oricarui birou mic. Dispunand de o caseta de hartie de mare capacitate de 500 de coli, Canon MAXIFY iB4150 produce materiale imprimate exceptionale in culori vii si text clar, utilizand cernelurile sale DRHD care rezista la sublinierea cu marker si la frictiune. Canon MAXIFY iB4150 imprima coli A4 la o viteza ultra ridicata de 24 ipm pentru documente monocrom si de 15,5 ipm pentru documente color, timpul de iesire a primei pagini (FPOT) fiind de doar 6 secunde. De la consumul redus de energie electrica pana la cartusele de cerneala cu randament ridicat si cartusele color ce pot fi inlocuite individual, Canon MAXIFY iB4150 este conceputa pentru a reduce costurile. Cartusele negre ofera un randament ISO de 2.500 de pagini, iar cele color de 1.500 de pagini, permitand biroului dvs. sa isi continue activitatea fara nevoia de a inlocui constant cartuse. In plus, pachetul multiplu cu 4 culori este disponibil ca optiune, pentru o imprimare si mai rentabila. Gratie imprimantei Canon MAXIFY iB4150, puteti fi productiv si puteti finaliza sarcinile mai usor. Imprimarea fata-verso si compatibilitatea cu o varietate de dimensiuni si tipuri de hartie, de la hartie simpla A4 pana la etichete, plicuri si hartie fotografica, transforma sarcinile de imprimare obisnuite de la birou intr-o activitate simpla. Dispunand de numeroase caracteristici usor de utilizat, Canon MAXIFY iB4150 este construita pentru a va oferi toate optiunile de imprimare de care aveti nevoie pentru utilizarea obisnuita de la birou. Compatibilitatea cu Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria si aplicatia Canon PRINT ofera imprimare rapida si simpla de pe dispozitive mobile. Puteti chiar imprima din servicii cloud populare, inclusiv Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote si OneDrive. Modul Punct de acces incorporat inseamna ca utilizatorii dispozitivelor inteligente se pot conecta la imprimanta fara o retea Wi-Fi. Canon MAXIFY iB4150 ofera o calitate a imprimarii incredibila si o productivitate mai ridicata pentru birourile mici, dar ofera si functii de administrare avansate pentru gestionare, intretinere si control simple. O gama de optiuni suplimentare permite administratorilor de sistem sa configureze rapid si usor imprimanta si sa restrictioneze anumite operatiuni. Compatibilitatea cu protocolul simplu de administrare a retelei (SNMP), de care dispune seria Canon MAXIFY iB4150, faciliteaza integrarea imprimantei in reteaua existenta de la birou. SNMP permite o gama de functii de monitorizare si intretinere, inclusiv pentru nivelurile de cerneala, starea erorilor si numararea paginilor.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      BS0972C006AA
  • Specificatii tehnice
    • Viteza de printare color
    • Viteza de printare alb/negru
    • Rezolutie la printare color
    • Rezolutie la printare alb-negru
    • Interfata
      USB
    • Mod printare
    • Consumabile
      Cartus de cerneala
    • Alimentare hartie
    • Dimensiuni
      290x394x463 mm
    • Greutate
      9.6 kg
    • Nivel zgomot
      53 db
    • Greutate mediu printare
      64 - 105 g/m² Hartie foto Canon de pana la 300 g/m² (PT-101)
    • Duplex
    • Sistem de operare
      Windows 10 Windows 8.1 Windows 7 SP1
    • Putere consumata
      27 w
    • Tip
    • Format ISO maxim
      A4
    • Retea LAN
      Da
    • Wireless
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.