Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Invertor ongrid trifazat SolarEdge SE8K-RW0TEBEN4 WiFi Pret cu TVA 19% inclus

Cod:

SE8K-RW0TEBEN4


Cod intern: #1094189

  • Distribuie pe:
5.999,00 lei TVA inclus

Pret vechi: 7.999,00 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 144 luni


Cost livrare: 0,95 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Invertor ongrid trifazat SE8K-RW0TEBEN4 WiFi Pret cu TVA 19% inclus de la SolarEdge

Invertor SolarEdge SE8K-RW0TEBEN4

În anul 2006 SolarEdge a revoluționat industria solară prin dezvoltarea unei modalități mai bune de stocare și gestionare a energiei în sistemele fotovoltaice. Astăzi, compania este lider mondial în tehnologii energetice inteligente. Prin implementarea unor capacități de inginerie de clasă mondială și o concentrare neobosită pe inovație, creează produse și soluții energetice inteligente care ne alimentează viețile și conduc progresul viitor.

 

Fiabilitatea produsului, garanție până la 25 ani pentru un optimizator de putere, 12-garanție invertor de ani, extinsă la 20 sau 25 de ani Produse și componente SolarEdge testat și evaluat riguros în camere de viață accelerate Strategia de fiabilitate include circuite integrate specifice aplicației brevetate (ASIC)

SolarEdge ca furnizor global. Sisteme instalate în peste 130 de țări de pe cinci continente. Vânzări prin integratori și distribuitori de top. Peste două milioane de invertoare și peste 45 de milioane de optimizatoare de putere livrate în întreaga lume. Platformă de monitorizare SolarEdge urmărește în mod constant peste un milion de instalații în întreaga lume.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.