Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Anna si Elsa la locul de joaca (10736)

Lego Anna si Elsa la locul de joaca (10736)

Cod:

10736


Cod intern: #164043

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Anna si Elsa la locul de joaca (10736) de la LEGO

Participa la distractia de iarna cu personajele tale preferate Disney din Regatul de Gheata! Ajut-o pe Anna sa incarce catapulta cu bulgari de zapada si sa-i lanseze in aer. Tine-te de fantana ce se invarte, si trimite puiul de urs polar pe tobogan. Pune-ti schiurile si coboara pe panta inzapezita, apoi incalzeste-te cu o bautura calda inainte de a deschide cufarul cu comori pentru a descoperi cristalele de gheata ascunse. Sunt atat de multe de facut pe magicul Teren de joaca de iarna!

Caracteristici: Pentru: Fete Varsta: 4-7 ani Colectie: Juniors Material: Plastic Numar piese: 94 Abilitati dezvoltate: indemanarea, concentrarea, creativitatea, imaginatia, atentia Culoare: Multicolor

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.