Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Technic - Bugatti Chiron 42083, 3599 piese

Cod:

42083


Cod intern: #452599

  • Distribuie pe:
2.461,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Technic - Bugatti Chiron 42083, 3599 piese de la LEGO

Descopera Bugatti Chiron!

 

Masina de jucarie pentru baieti LEGO Bugatti Chiron, o reinterpretare spectaculoasa marca LEGO a clasicului Bugatti Chiron la scara 1:8, este o piesa must-have pentru orice colectionar pasionat!
Dezvoltata in parteneriat cu Bugatti Automobiles S.A.S, aceasta reprezinta esenta masinii sport reale, venind cu o caroserie aerodinamica stralucitoare, jante cu spite LEGO, anvelope cu profil scazut si discuri de franare detaliate. Cabina accesibila dispune de o cutie de viteza cu 8 trepte, cu schimbator de viteze sub forma de pedala mobila, si de volan ce poarta logo-ul Bugatti.
Adolescentul tau aventurier va fi absolut incantat de aspectul acestei masini de jucarie, care se apropie foarte mult de varianta reala, cu atat mai mult cu cat capacul posterior ofera o imagine clara a complexului motor W16.
Gratie multitudinii de caracteristici inovative si caroseriei aerodinamice, nu garantam ca potentialii colectionari se vor incadra doar in categoria adolescentilor, adultii fiind si ei atrasi de astfel de masinute LEGO.
Acest LEGO Bugatti Chiron poate fi considerat o adevarata vedeta in categoria de masini si jucarii pentru tinerii de peste 16 ani, putand fi considerat una dintre cele mai populare jucarii pentru baieti. Cu nu mai putin de 3.599 de piese, peste 14 cm inaltime, 56 cm lungime si 32 cm latime, masinuta LEGO Bugatti este o adevarata opera de arta, care ii va fascina din prima clipa pe cei pasionati.
Alege sa faci cadou adolescentului tau o masina LEGO Bugatti, modelul Chiron la scara 1:8, si fii cel mai cool parinte!

 

 

Introduceti tasta de viteza maxima!

 

Comutati aripa spate activa de la manevrare la pozitia de viteza maxima.

   

Cockpit elaborat!

 

Dispune de o cutie de viteze TECHNIC complet functionala cu 8 trepte.

   

Interior autentic!

 

Capteaza senzatia automobilului autentic.

 

Omagiaza ingineria si designul inovator al unuia dintre cei mai prestigiosi producatori de automobile din lume cu acest model magnific 42083 Bugatti Chiron LEGO Tehnic. Dezvoltat in parteneriat cu Bugatti Automobiles S.A.S, modelul surprinde magia supermasinii emblematice cu caroseria sa aerodinamica stralucitoare, jantele cu spite cu sigle, si pneuri cu profil jos, discuri de frana detaliate si motorul W16 cu pistoane in miscare. Deschide usile si vei descoperi o carlinga elaborata, cu o cutie de viteze Technic cu 8 trepte si schimbator de viteze mobil, si volan cu emblema Bugatti. Introdu cheia de viteza maxima pentru a comuta aripa activa din spate de la manevrare la pozitia de viteza maxima, sau deschide capota pentru a descoperi seria unica, si un compartiment de depozitare cu o eleganta geanta de voiaj Bugatti. O schema de culori clasica Bugatti albastru in doua nuante reflecta culoarea distinctiva a marcii, iar un set de autocolante grozave cu detalii suplimentare finiseaza acest model exclusivist!

 

  • Modelul replica exclusiv LEGO Bugatti Chiron la scara 1:8, cu o multitudine de caracteristici, inclusiv caroserie aerodinamica cu aripa spate activa, jante cu spite cu logo-uri cu anvelope cu profil redus, discuri de frana detaliate si un motor W16 cu pistoane in miscare.
  • Deschideti usile pentru a accesa cabina de pilotaj detaliata, care include o cutie de viteze LEGO Technic cu 8 trepte, cu schimbator de viteze cu paleta mobila si un volan care poarta emblema Bugatti.
  • Introduceti tasta de viteza maxima pentru a comuta aripa spate activa de la manevrare la pozitia de viteza maxima.
  • Ridicati capota pentru a accesa un compartiment compact de depozitare care contine o geanta de noapte Bugatti eleganta.
  • Verificati motorul detaliat W16 cu pistoane in miscare.
  • Include un numar de serie unic situat sub capota.
  • Vine cu o schema clasica de culori albastru duo-ton Bugatti care reflecta culoarea semnaturii marcii, plus un set de autocolante grozave pentru detalii suplimentare.
  • Include o brosura de colectie de culori cu instructiuni complete de constructie.
  • Acest model LEGO Technic este conceput pentru a oferi o experienta de constructie captivanta si plina de satisfactii.
  • Potrivit pentru varstele de peste 16 ani.
  • Bugatti Chiron masoara peste 14 cm inaltime, 56 cm lungime si 25 cm latime.

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti Adulti
Varsta 14+ 18+
Interese Masini Vehicule
Colectie Technic
Poveste/Personaj Bugatti
Material Plastic
Numar piese 3599
Abilitati dezvoltate Logica Indemanarea Concentrarea Inteligenta Gandirea Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 56 cm
Latime 25 cm
Inaltime 14 cm

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      3559
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Technic
    • Poveste/Personaj
      Bugatti Chiron
    • Varsta
      16 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.