Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Karcher SE 4001, 1400 W, 4 l, Galben/Negru

Cod:

1.081-130.0


Cod intern: #149434

  • Distribuie pe:
1.149,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 1.180,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient
Pret resigilat: 949,99 lei


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Aspirator Karcher SE 4001, 1400 W, 4 l, Galben/Negru

    Ambalaj original deschis , urme fine de utilizare

    Pret resigilat: 949,99 lei
  • Aspirator Karcher SE 4001, 1400 W, 4 l, Galben/Negru

    Ambalaj deschis, urme de utilizare

    Pret resigilat: 999,00 lei

Descriere Aspirator SE 4001, 1400 W, 4 l, Galben/Negru de la Karcher

 

Aspirator cu spalare Karcher SE 4001, Aspirare umeda si uscata, Rezervor apa curata 4 l, Rezervor apa murdara 4 l, Furtun 2 m, 1400 W, Sac filtru din hartie, Galben/Negru

 

 

In ciuda intretinerii zilnice mochetele devin de multe ori tot mai putin aspectuoase cu timpul. Se formeaza urme inestetice care nu mai pot fi indepartate cu un aspirator normal. Cine vrea sa economiseasca costurile pentru curatarea profesionala de catre un specialist, poate utiliza aspiratoarele Kärcher cu functie de spalare.

 

 

Asa numitele aspiratoare 3in1 sau aparte cu stropire - extractie ca de exemplu Kärcher SE 4001 permit o curatare in adancime a covoarelor. In plus se potrivesc perfect pentru curatarea de pardoseli tari ca de exemplu, piatra, placi de ceramica si linoleum. Ofera un avantaj decisiv: se foloseste doar apa curata din rezervorul de apa curata. Apa murdara este colectata separat. Contrar procesului de curatare cu burete si cu galeata, apa murdara nu intra in contact cu apa curata. Astfel murdaria nu este intinsa ci indepartata eficient. SE 4001 garanteaza o curatare optima in adancime si o manipulare confortabila. Pe baza volumului sau de accesorii, aparatul poate fi utilizat si ca aspirator umed/uscat cu functionalitate completa.



Echipament Furtun de aspirare pulverizare cu maner, 2 m Tevi spray-extractie, 2 Pieces, 0.5 m, Plastic Duza pulverizare / aspirare pentru suprafetele dure Duză de pardoseală umed/uscată, Clips Duză pentru aspirare uscată, Clips Duză pentru spatii înguste, normal Duză pentru tapițerii Filtru din material spumă Detergent, Solutie de curatat covoare RM 519, 100 ml Sac filtrant din fleece, 1 Pieces Bară de protecție Mâner confortabil de transport 3 în 1 Păstrare accesoriilor pe aparat Compartiment de depozitare a pieselor mici

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.