Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Brother Masina de surfilat casnica (triplock) 2104D

Masina de surfilat casnica (triplock) 2104D

Cod:

BR-2104DVP1


Cod intern: #154901
4,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
1.517,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


36 luni fizice, 12 luni juridice


Cost livrare: 15,20 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masina de surfilat casnica (triplock) 2104D de la Brother

BROTHER 2104D este o masina de surfilat, sau triplock sau overlock cum mai este cunoscuta de catre specialisti. Prin combinarea celor 2 ace si 4 fire, cu aceasta masina se pot realiza practic orice cusaturi de incheiere, de la tiv ingust sau tiv rulat pana la tiv ascuns sau operatiuni de surfilare cu introducere de bentita. Cu accesoriile incluse se poate coase cu aceasta masina cusatura de surfilare cu 4 fire, cusatura de surfilare cu 3 fire, tiv ingust sau surjare, tiv rulat si atasarea de panglica pe marginea materialului. De asemenea datorita transportului diferential, a vitezei de coasere controlate electronic si butoanelor de reglare a pasului si a latimii, se pot coase cu aceasta masina, toate tipurile de materiale si in special cele cu comportament elastic cum ar fi tricoturile, lycra sau jerse-ul, fara sa mai avem probleme cu incretirea. Fiind dotata si cu taietor, nu avem decat sa apasam pe pedala si obtinem printr-o singura trecere, atat taierea cat si coaserea si incheierea (surfilarea) materialelor, deci o cusatura de finisare de margine completa.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Programe
      surfilat
    • Functii
      Prin combinarea celor 2 ace/4 fire impreuna cu taietorul(cutitele), cu aceasta masina se pot realiza practic orice cusaturi de incheiere pe marginea materialului si finisarea acestuia, de la tiv ingust sau tiv rulat pana la tiv ascuns sau operatiuni de surfilare cu introducere de bentita sau elastic, atasat.
    • Materiale compatibile
      recomandata pentru materiale elastice si un numai
    • Tip cusaturi
      dreapta, in zig-zag, de tiv invizibila, de tiv scoica, elastica u actiune dubla, de inchidere , de surfilare, tripla elastica in zig-zag , decorativa
    • Dimensiuni
      335x275x298 mm
    • Greutate
      7 kg
    • Altele
      iluminare LED lumina alba

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Brother Masina de surfilat casnica (triplock) 2104D

Rating general al produsului:
4
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.