Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina combinata de cusut si brodat casnica Brother NV-XV

Cod:

INNOV-IS XV


Cod intern: #217147

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini de cusut

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Masina combinata de cusut si brodat casnica NV-XV de la Brother

Eliberați-vă creativitatea!
Suntei seriosi privind coaserea – si acum, cu Innov-is XV, puteti investi in talent. Totul este mai usor, mai rapid și mai intuitiv decât oricând. Puteti vedea pozitia de coasere a acului, converti imaginile scanate in date de brodare în doar câteva secunde, puteti grava broderia aclolo unde doriti. Aceasta este masina pe care va perfectionati abilităţile.
Innov-is XV vine cu un nou ecran tactil cu rezolutia de 10.1″ ce usureaza foarte mult editarea modelelor de broderie. Exista de asemenea o interfata imbunatatita a utilizatorului, cu mai bune caracteristici de editare pe ecran a modelului.
Impreuna cu un procesor nou, mai rapid, a fost adaugata si o arie de brodare marita, 240×360 mm, pentru  o eficienta si un comfort maxim.

 

Specificatii

  • Viteza de brodare mare – pana la 1050 cusaturi pe minut
  • 5 fonturi cu un total de 840 caractere ale alfabetului
  • 1566 cusaturi din care cusaturi decorative – 573 cusaturi si cusaturi utilitare – 149 cusaturi
  • Zona de brodare extinsa, 240 x 360mm. Creati piese mari de broderie fara a schimba ghergheful.
  • Lungime brat 285 mm – realizati proiecte si mai mari cu spatiul suplimentar pentru coasere, ideal pentru matlasari.
  • Ecran color tactil mare 10.1″ –  Doar atingeti ecranul mare, clar cu unghi larg pentru: editare broderie pe ecran, personalizare setari, schimbare limba de afisaj din cele 13 incluse, afisare ceas, afisare tutorial video pe ecran si ghid inclus de ajutor ce recomanda setarile perfecte din timpul coaserii si multe altele…
  • Procesor cu viteza mare, mai rapid si mai puternic decat cele de la generatia anterioara
  • Caracteristici imbunatatite de editare a modelului pe ecran.
  • Camera cu sistem inteligent, imbunatatita cu o rezolutie mai mare pentru realizarea cu usurinta a broderiei
  • Infirare electronica automata a acului – infirarea acului este foarte simpla, prin atingerea unui singur buton.
  • Iluminarea LED ultra-stralucitoare ofera o lumina naturala,stralucitoare, pentru a vedea culorile si detaliile coaserii, indiferent de conditiile de iluminare. Stralucirea iluminarii este total reglabila pentru a fi setata la un nivel potrivit dvoastra si mediului.Indicatorul LED arata pozitia exacta de coasere a acului.
  • Transport dublu direct pentru stofa subtire sau stratificata. Include doua picioruse: piciorus standard cu dublu transport si piciorus dublu transport pentru lenjerii.
  • Tasta control viteza. Reglati viteza de la incet la repede. Poate fi setat si la modificarea latimii cusaturii in timpul coaserii.
  • Centrul de control – comenzile centrale la indemana simplifica coaserea. Functiile masinii pot fi accesate prin apasarea butoanelor.
  • Infirare independenta bobina – motorul de infirarea bobinei permite infirarea noilor bobine in timp ce coaserea este continuata.
  • SFDS – Transportor cu sistem patrat. Transportorul cu sistem patrat asigura un transport foarte lin al tesaturii pentru o calitate superioara a cusaturilor
  • Indicator culoare fir – lumina LED multicolora ajuta la vizualizarea culorii necesare operatiunii de brodare.
  • Genunchier – lasati mainile libere folosind genunchierul pentru a ridica/cobori piciorusul. Ideal pentru proiectele mari cum ar fi matlasarea.
  • Instalare rapida a bobinei Doar introduceti o bobina infirata si puteti coase imediat.
  • Taietor lateral – creati margini perfect taiate cu ajutorul taietorului lateral. Taiati surplusul de material si marginile in acelasi timp. Fiti creativi prin realizarea de margini perfecte in zigzag sau drepte.
  • Porturi USB – conectati un dispozitiv USB cum ar fi un stick de memorie sau cititor de carduri.
  • Noul sistem de recunoaştere-vectorială – pur si simplu desenati modelul pe hartie, scanati in Innov-is XV si brodati modelul.
  • Functie de scanare si gravare – creaza si coase gravuri complicate, modele dupa propriile desene prin scanare imagine cu ajutorul camerei incluse sau din sabloanele incluse.
  • Modelele de broderie incluse pot fi personalizate dupa preferinta – combinate, redimensionate, rotite, repetate, adaugare litere si schimbare culori.
  • Innov-is XV vine echipata cu sute de modele incluse, cu forme si stiluri total diferite, oferind o gama variata de posibilitati, potrivite oricarui proiect.

Caracteristici profesionale de coasere:

  • Tasta cusatura de blocare – atingeti butonul, cusaturile de finisare pot fi cusute la inceputul si sfarsitul coaserii. La apasarea tastei cusatura blocare in timpul coaserii unei cusaturi decorative, masina se va opri automat dupa terminarea modelului.
  • ICAPS – ajuta la mentinerea constanta a lungimii cusaturii la orice grosime a tesaturii prin mentinerea presiunii piciorusului, indiferent de grosimea materialului.
  • Senzor coasere margini– detecteaza marginea materialului pentru o coasere uniforma la distanta dorita de la marginea materialului, chiar si la curbe.
  • Ghid linie laser – noua generatie de sistem de ghidare linie laser proiecteaza o linie perfect dreapta pe material. Doar ghidati materialul de-a lungul liniei pentru o coasere dreapta. Ideala la tiv, bucati, pliuri sau snururi.
  • Transport dublu direct – acest piciorus avansat permite miscarea cu usurinta a unor materiale ca denim sau matase. Mecanismul pentru transport dublu poate fi reglat direct de pe ecranul tactil pentru a se potrivi diverselor materiale.
  • Stilou ultrasonic – functioneaza cu senzorii Innov-is XV pentru a seta pozitia acului pentru cusatura dreapta, unde incep si se sfarsesc cusaturile si de asemenea pentru a regla latimea cusaturilor in zigzag si decorative.
  • Cusatura personalizata – permite crearea propriilor modele de cusaturi direct de pe ecranul tactil LCD. Include mai mult de 40 de sabloane de cusaturi

Art-line – Identificare linie arta:

  • O noua caracteristica a masinii Innov-is XV este abilitatea de a identifica linia de arta. Inseamna ca puteti automat crea broderii frumoase dupa desene facute cu mana, desene ca si graffiti, sabloane sau propria semnatura. Este de ajuns sa desenati modelul pe hartie si apoi sa il plasati pe rama de scanare. Camera il scaneaza si il recunoaste. Apoi este automat transformat in date de broderie pentru Innov-is XV. Puteti de asemenea urmari desene cu un stilou pentru a crea broderie rulanta asemeni matlasarii cu miscare libera. Innov-is XV va converti imaginea scanata in date in cateva secunde. Matlasarea cu miscare libera necesita de obicei multa practica, dar cu aceasta masina se invata rapid.

Centrul meu de creatie:

  • Centrul meu de creatie permite crearea rapida si usoara a propriilor modele de broderie, direct de pe ecranul tactil al Innov-is XV. Aceasta caracteristica unica permite crearea propriilor modele de broderie din fisierul de imagini sau desenand direct pe ecranul tactil.

Amestecare culori:

  • Functia avansata de amestecare culori faciliteaza alegerea de noi scheme de culori pentru modelele de brodat. Selectati din stilurile Random, Gradient, Vivid si Soft si o varietate de combinatii de culori vor fi afisate pe ecran. Doar selectati optiunea preferata si brodati. Puteti alege si culoarea preferata de inceput si Innov-is XV va genera combinatii de culori complementare bazate pe culorile preferate.

Autopunch:

  • Cu functia de autopunch, puteti transforma automat imaginile scanate sau formatele jpeg in date de broderie. Cu stickul de memorie importati o imagine jpeg, sau folositi rama pentru scanat. Innov-is XV va recunoaste imaginea si automat o va transforma in date de broderie.

Gravarea:

  • Cu Innov-is XV, puteti adauga usor broderie gravata oriunde doriti. Veti obtine rezultate uniforme (spre deosebire de gravarea cu miscare libera, care se bazeaza pe tehnica imbunatatita). Fixati materialul pe gherghef si alegeti zona pe care doriti sa apara efectul gravarii. Selectati cusaturile de gravare si priviti cum zona dorita se umple automat cu modelul dorit.

Acceosrii incluse: piciorus universal pentru zig-zag, piciorus pentru monograme, piciorus pentru surfilat, piciorus pentru fermoar normal, piciorus pentru butoniera, piciorus pentru tiv ascuns, piciorus pentru cusut nasturi, piciorusul pentru cusatura dreapta si materiale subtiri, piciorus pentru broderie “W” cu indicator LED, piciorus pentru quilting cu ghidaj 1/4, piciorus pentru broderie manuala deschis, piciorus pentru matlasare echo, piciorus pentru Quilting, piciorus cu transport dublu, piciorus cu ghidaj pentru o aliniere perfecta, piciorus pentru materiale dificile cu dublu transport, ghidaj pentru infilarea atei, dispozitiv pentru infilarea atei sau a snururilor, adaptor picioruse, set ace universale, ac dublu, set ace cu varf bila, set de 10 bobine, cutter pentru ate (mai poate fi folosit si pentru butoniera), foarfeca, perie pentru curatarea masinii de scame, preducea, surubelnita mica, surubelnita mare, surubelnita rotunda, dispozitiv pentru cea de-a doua papiota, opritor papiota mic, mediu, mare si special, stand pentru papiote, sisteme de prindere pentru bobine x 10,plasa pentru papiota x2, placa ac pentru broderie, crreion Touch, genuncher, cablu USB, suveica suplimentara, suveica pentru Bobbin Work, placa ac pentru cusatura dreapta, pedala, gherghef mediu 10 cm x10 cm, gherghef mare 30 cm x 18 cm, gherghef foarte mare 30 cm x 20 cm, gherghef super mare 36 cm x 24 cm, suport pentru scanat, papiota ata pentru bobina, insertie pentru brodat 4 bucati, creion pentru marcarea materialelor, creion cu Senzor, dispozitiv pentru asezarea creionului, sablon cu gradatii pentru gherghef, material pentru curatat ecranul LCD, cutie speciala pentru accesorii, manual de utilizare.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.