Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Brother Masina de cusut casnica Innovis 35 computerizata

Masina de cusut casnica Innovis 35 computerizata

Cod:

INNOV-IS 35


Cod intern: #54968

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini de cusut

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Masina de cusut casnica Innovis 35 computerizata de la Brother



Daca sunteti pasionat de coasere sau daca pur si simplu doriti mai multe functii, atunci INNOV-IS 35 este solutia ideala. Este masina cu cel mai bun raport pret/calitate de pe piata romaneasca la ora actuala, avand functii de masina profesionala la pretul unei masini de clasa hobby.
Puteti alege intre 70 tipuri de cusaturi, care mai de care mai speciale: 29 de cusaturi utilitare, 41 de cusaturi decorative, 7 modele de butoniera automata intr-un singur pas, cheita, coaserea nasturilor, coaserea cu ac dublu la 2 culori.
Selectarea programelor se face electronic, prin rotirea selectorului de programe. Cusaturile sunt complet reglabile cu latimea intre 0-7mm si pasul intre 0-5 mm. Afisarea parametrilor cusaturii si a mesajelor de eroare se face pe ecran LCD. Masina are design modern cu butoane de comanda asezate la indemana, foarte usor de folosit si accesibile cu o singura mana (ne ramane o mana libera pentru manevrarea materialului si nu trebuie sa mai oprim lucrul).

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Programe
      90
    • Functii
      latimea cusaturii reglabila: max. 7mmpasul cusaturii reglabil: max. 5mmbutoniera: complet automata7 modele de butonierareglaj fin al butoniereibobinatorselector de programe tip jog dial / (potentiometru)buton de reglare a tensiunii din firbuton pentru anularea transportului (pentru broderie si stopare)comanda electronica pentru coasere inapoicomanda electronica pentru pozitia acului sus/joscomanda electronica pentru pornire/oprire instantanee comanda electronica pentru reglarea vitezei de coaseresistem automat de bagat ata in accompartiment pentru accesoriisuprafata de lucru convertibila plan/brat (pentru cusaturi tubulare) carcasa de protectiecontrolul vitezei de coasere: de la pedala si de la buton (se poate coase si fara pedala)putere motor 42Wiluminarea zonei de coasere cu LED (lumina alba si rece nu oboseste ochiul)maner de transport incorporatalimentare: 220V
    • Componente
      26 accesorii incluse: piciorus pentru cusut butoniera, piciorus pentru surfilare, piciorus pentru monograme, piciorus pentru cusut fermoare, piciorus universal pentru zig-zag, piciorus pentru tiv ascuns (sau punct invizibil), piciorus pentru cusut nasturi, cutit pentru decupat butonierele sau pentru desfacut cusaturile gresite, mosorele de rezerva, set de ace normale de rezerva, ac dublu pentru cusaturi decorative in 2 culori, preducea pentru perforat butonierele cu cap rotund sau ocheti, surubelnita mare, surubelnita mica, 3 opritori de marimi diferite pentru papiote diferite, ax de papiota suplimentar pentru coaserea la 2 culori, manson protector pentru coaserea cu ate dificile, surubelnita disc, etc.
    • Tip cusaturi
      70 tipuri de cusaturi29 de cusaturi utilitare41 de cusaturi ornamentale
    • Dimensiuni
      54 * 29 * 46 cm
    • Greutate
      8.5 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.