Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Brother Masina de surfilat casnica 4234D

Masina de surfilat casnica 4234D

Cod:

BR-4234DXX1


Cod intern: #54979

  • Distribuie pe:
2.428,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


36 luni fizice, 12 luni juridice


Cost livrare: 0,95 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masina de surfilat casnica 4234D de la Brother

BROTHER M4234D este o masina de surfilat, sau triplock sau overlock cum mai este cunoscuta de catre specialisti. Acest model are la baza fostul model BROTHER M3034D, caruia insa i s-au adus o seama de imbunatatiri deosebite: a fost dotat cu un sistem unic de introducere semi-automata a atelor in cele 2 ace, acest sistem fiind deosebit de util pentru cei ce poarta ochelari sau au probleme cu vederea tinand cont ca la aceste tipuri de masini sistemul de infilare era oricum putin mai complicat decat la masinile de cusut obisnuite; sistemul de iluminare a zonei de coasere cel clasic cu bec, a fost inlocuit de sistemul cu LED, mult mai economic (0,4W in loc de 15w) si care furnizeaza lumina alba, rece, care nu mai incinge materialul in zona de coasere si care nu mai oboseste ochiul, mai ales atunci cand se lucreaza pe materiale de culoare inchisa. De asemenea traseul de infilare a celor 4 fire a fost mult imbunatatit inlocuindu-se suportul de plastic cu suport metalic ceea ce reduce si previne foarte mult incurcarea si rasucirea firelor.
Prin combinarea celor 2 ace si 4 fire, cu aceasta masina se pot realiza practic orice cusaturi de incheiere, de la tiv ingust sau tiv rulat pana la tiv ascuns sau operatiuni de surfilare cu introducere de bentita.
Cu accesoriile incluse se poate coase cu aceasta masina cusatura de surfilare cu 4 fire, cusatura de surfilare cu 3 fire, tiv ingust sau surjare, tiv rulat si atasarea de panglica pe marginea materialului.
De asemenea datorita transportului diferential, a vitezei de coasere controlate electronic si butoanelor de reglare a pasului si a latimii, se pot coase cu aceasta masina, toate tipurile de materiale si in special cele cu comportament elastic cum ar fi tricoturile, lycra sau jerse-ul, fara sa mai avem probleme cu incretirea.
Fiind dotata si cu taietor, nu avem decat sa apasam pe pedala si obtinem printr-o singura trecere, atat taierea cat si coaserea si incheierea (surfilarea) materialelor, deci o cusatura de finisare de margine completa.
Masina functioneaza cu ace de cusut normale de masina casnica, iar prin traseele de infilare superioara usor de urmarit si prin sistemul facil de infilare a graifarelor, se dovedeste a fi usor de folosit de catre oricine nu numai de catre specialisti.
Aceasta masina este indispensabila expertilor dar si celor ce cos materiale elastice sau cu comportament special.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Functii
      masina de cusaturi elastice (cusatura lantisor) cu 1 sau 2 ace si 3 sau 4 fireviteza de coasere 1300 impunsaturi/minutreglarea latimii cusaturii (2,3mm pana la 7mm)reglarea pasului cusaturii (2mm pana la 4mm)distanta dintre ace 2,3mminaltimea maxima a piciorusului presor 6mmcursa tijei acului 25mmreglarea presiunii piciorusului presor in functie de grosimea materialuluitransport diferential reglabil (pentru incretire)taietor de materialpiciorus pentru tiv invizibil si dispozitiv de surje inclusedispozitiv semiautomat de introducere a atei in ambele acesuprafata de lucru convertibila plan/brat (pentru cusaturi tubulare)husa de protectiecontrolul vitezei de coasere de la pedalailuminarea zonei de coasere cu LED 0,4Wmaner de transport incorporatputere motor 67W
    • Dimensiuni
      39 * 33 *37 cm
    • Greutate
      8.5 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.