Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tractoras tuns iarba John Deere, X155R, 13 CP, 107 cm

Tractoras tuns iarba John Deere, X155R, 13 CP, 107 cm

Cod:

X155R


Cod intern: #163760

  • Distribuie pe:
28.446,26 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Tractoras tuns iarba John Deere, X155R, 13 CP, 107 cm de la John Deere

Tractoras tuns iarba John Deere, X155R, 13 CP, 107 cm, este un utilaj ideal pentru utilizatorii privați, care beneficiază de suprafețe mari de gazon. Se remarcă prin eficiență și multitudinea de accesorii cu care se poate completa, fiind extrem de util în activitatea de grădinărit, mai exact, pentru tăiere și colectare. Coșul de colectare poate fi înlăturat ușor și înlocuit cu un echipament de mărunțire, pentru situațiile în care nu se dorește colectarea materialului.

John Deere X155R are o lățime a cuțitului de tăiere de 107 cm. Este construit din materiale rezistente, printre care și oțel. De asemenea, materialele manifestă o rezistență ridicată la rugină. Coșul de colectare are o capacitate de 300 l și poate lucra pe suprafețe de până la 6000mp. 

Motor Briggs&Stratton
Sistem de tăiere EdgeCutting™
Bară frontală de protecție
Transmisie continuă variabilă

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.