Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ruris Masina de tuns gazon cu acumulator DAC 3744e, 2x20V, 4 Ah, 37 cm

Cod:

3744e2023


Cod intern: #2240656

  • Distribuie pe:
1.098,91 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Contactati-ne pentru info stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Masina de tuns gazon cu acumulator DAC 3744e, 2x20V, 4 Ah, 37 cm de la Ruris

Masina de tuns gazon cu acumulator DAC 3744e, 2x20V, 4 Ah, 37 cm, te ajuta sa tunzi iarba cu ușurință și rapiditate, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la cablurile electrice. Această mașină de tuns gazon este echipată cu un motor electric fără perii și o baterie Li-Ion de 2 x 20V, cu o putere totală de 160Wh, astfel încât să puteți obține o tăiere puternică și precisă pe întreaga suprafață de tuns.

Inovația Ruris Alfa UP

Inovația RURIS ALFA UP, prin funcția ce permite repornirea bateriei după o depozitare între 6-12 luni, aduce numeroase beneficii pentru echipamentele de grădinărit pe acumulatori Li-Ion.i. Poți utiliza acumulatorul chiar și după o perioadă lungă de timp în care aceasta a fost depozitat. Această caracteristică rezolvă problema acumulatorilor care se descarcă complet în timpul depozitării și nu mai pot fi utilizați, fiind o investiție pe termen lung.

Permutabilitate și versatilitate

Deoarece bateriile Li-Ion sunt interschimbabile între diferite tipuri de echipamente, cum ar fi mașini tuns iarba, foarfeci de gard viu sau suflante de frunze, puteți economisi bani și spațiu prin achiziționarea unui singur acumulator. 

Performanță

Cu o lățime de tăiere de 370 mm și o înălțime de tăiere reglabilă între 25 și 75 mm, poți ajusta tăierea în funcție de nevoile tale. De asemenea, poți alege între trei funcții diferite, colectare, aruncare în spate și mulching.

Datorită motorului electric fără perii și bateriei Li-Ion de 2 x 20V, această mașină de tuns gazon poate oferi o putere maximă de 160Wh, permițându-ți să tai cu ușurință iarba și să obți un finisaj neted și precis în timpul tunderii.

Confort

Cu o greutate de doar 11,65 kg, o carcasă din plastic și o capacitate de colectare de 35 de litri, maşina de tuns gazon pe acumulator DAC 3744e  este ușoară și ușor de manevrat în timpul tunderii gazonului. De asemenea, cu o suprafață maximă de lucru recomandată de 650 mp, poți tunde gazonul  cu o singură încărcare a bateriei.

În plus, cu vibrațiile reduse ale mânerulului mașinii de tuns gazon și diametrul de roților față și spate de 6" și respectiv 8", îți oferă confort în timpul tunderii gazonului.

Portabilitate

De asemenea, un alt avantaj important al mașinii de tuns gazonul DAC 3744e pe acumulator este portabilitatea. Datorită absenței unui cablu de alimentare și a bateriei puternice și ușoare, utilizatorii pot tăia iarbă în orice loc fără a fi limitați de prezența unei surse de alimentare sau de o lungime limitată de cablu.

Ecologic

Mașina de tuns gazonul DAC 3744e cu motor cu perii și baterie Li-Ion 20V 4 Ah  este e o opțiune mai ecologică și mai prietenoasă cu mediul decât modelele cu motor pe benzină. În plus, motorul electric are o întreținere mai ușoară și mai ieftină decât un motor pe benzină, deoarece nu necesită schimbul de ulei, așa cum este cazul motoarelor pe benzină, ceea ce face întreținerea sa mai ușoară și mai economică.

Zgomot redus

Maşina de tuns gazon pe acumulator DAC 3744e este de asemenea mai silențiosă decât variantele pe benzină, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în zone rezidențiale sau în apropierea locuințelor fără a deranja vecinii.

 

  • MotorElectric, fără perii
  • Număr port acumulatori2
  • Voltaj acumulator Li-ion2x20V
  • Capacitate acumulator Li-ion4 Ah
  • Tensiune/Curent de ieșire20V/1,8 A
  • Interschimbare acumulatoriManuală
  • Înălțime de tăiere25-75 mm
  • Lățime de tăiere370 mm
  • DeplasareManuală
  • FuncțiiColectare, aruncare în spate, mulching
  • Suprafața de lucru recomandată650 mp
  • Carcasă șasiuPlastic
  • Volum sac colector35 l
  • Diametru roţi faţă6” (15cm)
  • Diametru roţi spate8” (20 cm)
  • Acumulator și Încărcător - 2 acumulatori 1 încărcător
  • Greutate11.65kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.