Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E0W2W, Eco Bubble, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E0W2W, Eco Bubble, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb

Cod:

WF70F5E0W2W


Cod intern: #173653

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini spalat rufe

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Masina de spalat rufe WF70F5E0W2W, Eco Bubble, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb de la Samsung

Eco Bubble™ Tehnologia revoluţionară Eco Bubble™ de la Samsung amestecă detergentul cu aer şi apă înainte de începerea ciclului de spălare, generând bule de spumă care pătrund în ţesături mai rapid decât detergentul concentrat. Spălaţi rufele la fel de eficient în apă rece ca şi în apă caldă, economisind energie.

Memo Ultimul Program Dacă spălaţi mai multe încărcături, una după alta, fără modificarea setărilor, nu mai aveţi nevoie să reprogramaţi ciclul de fiecare dată. Funcţia Memo Ultimul Program stochează ultima setare utilizată, chiar dacă maşina de spălat a fost oprită. Este suficient să apăsaţi pe pornire şi să spălaţi o nouă încărcătură. Timpul economisit se va acumula rapid. Spălare rapidă Chiar când sunteţi super ocupat, puteţi totuşi să vă faceţi timp pentru spălarea rufelor cu programul de Spălare rapidă. Este suficient să apăsaţi pe butonul 15’ Spălare rapidă şi să spălaţi o încărcătură completă în 15 minute. Modificaţi setarea temporizatorului, în funcţie de dimensiunile încărcăturii şi de programul dvs.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.