Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de spalat rufe Samsung WF70F5EBW2W, EcoBubble, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Samsung WF70F5EBW2W, EcoBubble, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Cod:

WF70F5EBW2W


Cod intern: #173663

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini spalat rufe

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Masina de spalat rufe WF70F5EBW2W, EcoBubble, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb de la Samsung

Spălaţi la rece, economisiţi energie Acum, puteţi spăla la fel de eficient în apă rece ca şi în apă caldă, cu ajutorul maşinii de spălat Samsung cu tehnologia Eco Bubble™. Economiseşte energie la fiecare spălare şi este o revoluţie în tehnologia de spălare. Spălaţi la rece. Economisiţi energie.

Adăugaţi eleganţă decorului locuinţei dvs. Înfrumuseţaţi decorul locuinţei dvs. cu designul Crystal Gloss™. În locul unui aspect banal, faţada maşinii de spălat Samsung este uşor curbată, pentru o estetică mai atrăgătoare. Aceasta încorporează tehnologia Touch of Color™ de la Samsung, care adaugă o transparenţă profundă şi elegantă pe marginea uşii. În completarea designului organic al maşinii de spălat se află afişajul lat, cu butoane plate, care reacţionează la cea mai mică atingere. * În funcţie de modele, este posibil ca specificaţiile designului să difere. Eliminaţi petele fără paşi suplimentari Există multe modalităţi de a vă murdări hainele. Şi doar o modalitate de a le curăţa. Funcţia de îndepărtare a petelor utilizează tehnologia Eco Bubble™ pentru o curăţare profundă, delicată şi eficientă a hainelor. Îndepărtează cele mai comune pete, precum cele de vin, de roşii, de sânge, de ciocolată şi de iarbă, precum şi pe cele mai puţin obişnuite. Curăţare tambur eco Spălaţi tamburul la fel de uşor ca şi hainele dvs., rotind cadranul la funcţia Eco Drum Clean. Ciclul de curăţare ecologică va înlătura resturile de detergent şi acumulările de murdărie, fără substanţe chimice dure. Nu sunteţi sigur când trebuie curăţată vana? O alarmă se declanşează după 40 de spălări pentru a vă atrage atenţia. Diamond Drum Forma elegantă a tamburului Diamond Drum oferă o performanţă de spălare puternică şi totodată delicată. Hainele se mişcă prin tamburul cu formă unică şi textură în formă de diamant, iar perforaţiile de mici dimensiuni pentru ieşirea apei previn blocarea ţesăturilor şi deteriorarea acestora. Obţineţi o tratare atentă a ţesăturilor cu rezultate de curăţare în profunzime. Rezistenţă ceramică Plus Funcţia Rezistenţă ceramică Plus oferă o acoperire specială anti-calcar care va reduce depunerile de calcar din apa dură. Astfel, rezistenţa va funcţiona mai eficient, cu o durabilitate mărită. Spălare rapidă chiar când sunteţi super ocupat, puteţi totuşi să vă faceţi timp pentru spălarea rufelor cu programul de Spălare rapidă. Este suficient să apăsaţi pe butonul 15’ Spălare rapidă şi să spălaţi o încărcătură completă în 15 minute. Modificaţi setarea temporizatorului (opţiunile cuprind: 15, 20, 30, 40, 50 şi 60 de minute), în funcţie de dimensiunile încărcăturii şi de programul dvs.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.