Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Motoburghiu Ruris TT14, motor TEZ, 2 timpi, 3 CP,

Cod:

14142019


Cod intern: #324331

  • Distribuie pe:
1.649,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni 12


Cost livrare: 11,40 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Motoburghiu Ruris TT14, motor TEZ, 2 timpi, 3 CP, de la Ruris

Motoburghiu Ruris TT14, motor TEZ, 2 timpi, 3 CP,este un produs care poate lucra în soluri dure și are o construcție specială a mânerelor pentru a putea fi manipulat de către unul sau doi utilizatori. Pentru soluri dure sau lucrări ce presupun o prelucare a solului dificilă și condiții de lucru dure sau adâncimi mai mari de lucru, motoburghiul poate fi operat de către doi utilizatori și astfel se obține o calitate bună a lucrărilor executate.

Motoburghiul RURIS TT14 are în dotarea standard un sistem de amortizare, blocare a reculului și momentului de încovoiere în cazul în care burghiul se blochează în sol. Acest sistem este construit dintr-un arc robust poziționat între șasiul motorului și burghiu, pentru a prelua orice diferență de șoc și blocaj și pentru a proteja astfel utilizatorii în timpul exploatării.

Destinat lucrărilor de anduranță în pomicultură, agricultură și studii geologice, motoburghiul RURIS TT14 este echipat cu burghie cuprinse între 150mm, 200mm, 250mm. Opțional, poate fi echipat cu prelungitoare, pentru adâncimi mari.

Transmisia robust construită și mânerele ergonomice ale motoburghiului RURIS TT14 cresc eficiența în timpul exploatării.

https://www.ruris.ro/msc-content/uploads/products/cat-62/manuale/manual-utilizare-motoburghiu-ruris-tt14-RURIS_TT14-ro.pdf

https://www.vexio.ro/accesorii-motosape/ruris/522664-tichet-montaj-si-punere-in-functiune-ruris-categoria-a/

Recomandam : https://www.vexio.ro/drujbe/ruris/135112-ulei-2tt-max-1000-ml/

 

ATENTIE : amestecul de carburant trebuie sa fie 1:40 (25 ml ulei la 1L benzina) omogenizati amestecul de carburant cel putin 1 minut, dupa care turnati-l in rezervorul motorului.

Date tehnice:

  • Tip reductor: Roți dințate cu rezistență la efort
  • Lungime burghiu: 800 mm

 

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.