Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Asus ROG Chakram X, USB/Bluetooth, Black

Cod:

90MP02N0-BMUA00


Cod intern: #1675733

  • Distribuie pe:
892,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse ROG Chakram X, USB/Bluetooth, Black de la Asus

Mouse gaming ASUS ROG Chakram X, RGB, conectivitate tri-mode cu latență redusă (RF 2,4 GHz / Bluetooth / cu fir), senzor optic ROG AimPoint 36.000 dpi, 8.000 Hz, 11 butoane programabile, un joystick analogic și socluri pentru micro-comutatoare înlocuibile (mecanice / optice), iluminare Aura Sync

·         Senzor optic ROG AimPoint: Senzor optic de gaming de ultimă generație de 36.000 dpi cu o rată de eșantionare de 8.000 Hz pentru o precizie maximă

·         Conectivitate trimodală: Flexibilitate cu USB cu fir, RF de 2,4 GHz cu latență redusă, plus un mod Bluetooth® pentru a asocia până la trei dispozitive.

·         Joystick programabil: Noul joystick detașabil disponibil în diferite dimensiuni pentru controale liniare analogice sau digitale rafinate

·         Mai mult control la îndemână: Șapte butoane și joystick-ul direcțional cu patru direcții oferă un total de 11 butoane programabile pentru funcții versatile de taste rapide

·         Senzație superbă a clicului: Mecanismul cu butoane pivotante oferă un răspuns rapid și o senzație tactilă curată

·         Ajustări DPI instantanee: DPI On-the-Scroll permite ajustări din mers și fără efort în timpul jocului

·         Push-Fit Switch Socket II: Compatibilitate la cald cu switch-uri mecanice cu 3 pini și micro switch-uri optice cu 5 pini pentru a varia forța de clic și a prelungi durata de viață a mouse-ului

·         Mișcare lină și rapidă: Piciorușe de mouse 100% PTFE și ROG Paracord 

·         Încărcare convenabilă: Încărcare prin cablu sau prin Qi wireless pentru a te bucura de până la 114 ore de joc neîntrerupt

·         Personalizare DIY fără efort: Butoane și capac magnetice, fără șuruburi, plus o insignă personalizabilă pentru a schimba cu ușurință senzația și aspectul

·         NVIDIA®Reflex: Verificat oficial pentru NVIDIA Reflex Latency Analyzer pentru a monitoriza capacitatea de reacție a mouse-ului

 

 

 

 

VITEZĂ ȘI PRECIZIE DE NEEGALAT

Domină câmpul de luptă cu mouse-ul de gaming ROG Chakram X. Senzorul său optic de 36.000 dpi și rata de eșantionare de 8.000 Hz îți oferă o precizie de neegalat, iar controlul superior este la îndemâna ta cu șapte butoane și un joystick cu 4 direcții. Pune mâna pe mouse-ul de gaming ROG Chakram X și fii o forță de luat în seamă

 

 

 

PRECIZIE. PERFORMANȚĂ. PERFECȚIUNE.

Noul senzor optic ROG AimPoint de pe ROG Chakram X îți urmărește fiecare mișcare cu o precizie de neegalat, la niveluri de sensibilitate cuprinse între 100 și 36.000 dpi. Acesta înregistrează mișcările la viteze de până la 650 de inci pe secundă (ips) la o accelerație de până la 50 g, astfel încât loviturile tale să fie rapide și eficiente. Croiește-ți drumul spre victorie cu o abatere de < 1% CPI, lider în industrie, și o rată de eșantionare de până la 8.000 Hz*.

*Rata de eșantionare de 8.000 Hz este disponibilă numai în modul cu fir.

 

 

CONECTIVITATE TRI-MODE

Conectează ROG Chakram X în orice mod dorești: alege modul wireless ultrarapid RF 2,4 GHz, împerechează până la trei dispozitive cu tehnologia de împerechere rapidă Bluetooth® sau încarcă rapid în timp ce domini un joc cu modul USB cu fir.

 

 

NOUL JOYSTICK PROGRAMABIL

Noul design al joystick-ului* prezent pe ROG Chakram X îți permite să transferi comenzi de la tastatură pe mâna dreaptă și poate fi utilizat în modul analogic sau digital pentru a se potrivi stilului tău de joc. Acest joystick mai mare are o formă concavă și este repoziționat mai aproape de palmă pentru o mai bună accesibilitate și control.

MODUL ANALOGIC

Sunt incluse atât un joystick lung, cât și unul scurt, pentru a se adapta la diferite forme de mână și stiluri de joc. Pentru momentele în care nu este nevoie de stick, este suficient să îl scoți și să montezi capacul inclus, pentru un finisaj perfect.

 

 

MODUL DIGITAL

Modul digital transformă joystick-ul într-un buton cu patru direcții programabile, astfel încât este perfect pentru comenzile de reîncărcare, schimbarea armelor, înclinare, conversație, apelarea unei hărți, parcurgerea paginilor web sau pentru a seta aproape orice altă acțiune.

 

 

PERSONALIZABIL

Sunt incluse atât un joystick lung, cât și unul scurt, pentru a se adapta la diferite forme de mâini și stiluri de joc. Pentru momentele în care nu este nevoie de stick, este suficient să îl scoți și să montezi capacul inclus pentru un finisaj perfect.

 

 

MAI MULTE COMENZI LA ÎNDEMÂNA TA

Programează până la 11 funcții pe ROG Chakram X pentru comenzi personalizate tactic pentru diferite jocuri sau sarcini. De asemenea, poți salva până la cinci profiluri în memoria încorporată, pentru setări personalizate oriunde te-ai duce.

 

 

SOCLU PENTRU COMUTATOARE PUSH-FIT II

Designul exclusiv ROG al soclului pentru comutatoare de tip push-fit facilitează introducerea comutatoarelor mecanice cu 3 pini sau a microcomutatoarelor optice cu 5 pini - astfel încât să poți adapta forța de acționare și feedback-ul în funcție de preferințe, sau să înlocuiești comutatoarele uzate sau rupte.

 

 

SENZAȚIE SUPERBĂ A CLICULUI

ROG Micro Switch-ul ROG are o durată de viață de 70 de milioane de clicuri și o electrojoncțiune placată cu aur pentru a îmbunătăți durabilitatea. Mecanismul de butoane pivotate al lui Chakram X asigură o viteză, o reacție și o consistență superbe, pentru cea mai bună performanță.

 

 

DPI ON-THE-SCROLL

Funcția DPI On-The-Scroll permite ajustarea din mers a sensibilității mouse-ului. Alternativ, poți face clic pe buton pentru a trece prin până la patru niveluri DPI diferite.

 

 

ALUNECARE LINĂ ȘI RAPIDĂ

ROG Chakram X este echipat cu un cablu ROG Paracord extrem de flexibil și ușor, pentru a minimiza rezistența și agățările, plus piciorușe de mouse 100% PTFE pentru a oferi o alunecare ultra-lină.

 

 

OPȚIUNI DE ÎNCĂRCARE VERSATILE

Încarcă Chakram X atunci când te joci, cu o conexiune cu fir sau prin intermediul încărcării wireless Qi.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ*

Încărcarea USB-C îți oferă până la 25 de ore de joc de la o încărcare rapidă de doar 15 minute.

* Necesită un conector USB 3.0 sau un adaptor de alimentare aplicabil.

 

 

ÎNCĂRCARE QI

Încarcă fără fir cu o suprafață de încărcare compatibilă cu Qi, cum ar fi mouse pad-ul de gaming ROG Balteus Qi RGB.

 

 

AUTONOMIE EXCEPȚIONALĂ A BATERIEI

ROG Chakram X oferă o autonomie excepțională a bateriei de până la 114 ore la o încărcare completă, ceea ce te transformă într-o forță de neoprit pe parcursul zilelor de joc.

 

 

UȘOR. FĂRĂ EFORT. EXCLUSIV.

ROG Chakram X dispune de butoane magnetice și de capac superior fără șuruburi, pentru un acces ușor, oferindu-ți libertatea de a personaliza senzația de clic sau de a introduce o insignă personalizată.

 

 

ILUMINARE AURA

Du stilul la următorul nivel cu iluminarea Aura Sync RGB. Personalizează complet cele nouă zone de iluminare ale mouse-ului de gaming Chakram X folosind un spectru nesfârșit de culori sau efecte prestabilite.

 

 

ARMOURY CRATE

Interfața intuitivă Armoury Crate îți permite să reglezi cu ușurință ROG Chakram X pentru a se potrivi stilului tău de joc. Reglează setările de performanță și de calibrare a suprafețelor, programează și mapează butoanele, personalizează efectele de iluminare și multe altele.

 

 

Pentru driver click aici

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ROG Chakram X
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      36000 dpi
    • Butoane/rotite
      8
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      Nu
    • Culoare
    • Greutate
      127 g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      132.7 x 76.6 x 42.8 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.