Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Evoluent VMSR, 6 butoane, USB, Negru

Mouse VMSR, 6 butoane, USB, Negru

Cod:

VMSR


Cod intern: #80074
5,00 / 1 comentarii

  • Distribuie pe:
297,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse VMSR, 6 butoane, USB, Negru de la Evoluent

Evoluent VerticalMouse 4 Small VMSR oferă o formă unică, care sprijină mâna într-o poziție neutră în poziție verticală și evită răsucire antebratului. Veți deveni rapid obișnuiți cu confortul sporit; mânerul este la fel ca al unui mouse obișnuit, doar ca s-a transformat într-o parte.

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      VMSR
  • Specificatii tehnice

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Mouse Evoluent VMSR, 6 butoane, USB, Negru

Rating general al produsului:
5
5 (1)
4
3
2
1
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Mihai-Constantin (Ploiesti) - acum 3 ani

Arata premium.
Pe site pare ca e mat, dar al meu e lucios. Totusi pot sa tin mana in moduri diverse, nu aluneca rau.
Mana mea are 19.5 cm de la varful degetului mijlociu pana la incheietura palmei cu bratul. Si 9 cm latime masurata pe exterior, pe latimea celor 4 degete. Nu stiu cat de bine am explicat, dar asa am vazut ca se masoara pe diverse site-uri.
Asadar, pentru dimensunile astea, daca tin mana normal, cu degetul mare pe acel locas, atunci trebuie sa tin degetele putin flexate ca sa stea bine pe butoane. Insa eu tin degetul mare pe partea de sus si pozitia mi se pare si mai naturala.
La multi alti mausi mi s-a parut ca degetul mare trebuie sa stea intr-o pozitia mai joasa , mai apropiata de masa. Ceea ce mie nu mi se par asa comod.
Cablul este foarte moale, deci nu te tine cu nimic la miscare.
Fiind cu fir, nu are acumulatori, e foarte usor, e comod de mutat pe masa din cot, nu din incheietura, deci presiunea pe zona palmei e minima.
Sunt foarte multumit de el, sper sa se vada si in timp.

Avadn in vedere forma, mai dau cate un clic (stanga) din greseala, dar asta nu tine strict de acest model, ci de forma in general verticala. Posibil sa fie si chestie de obisnuinta.

Il am de o saptaman. Incep sa ma obisnuiesc cu el. Il am la birou, acasa seara preferam sa il am pe el in locul celui clasic.