Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Logitech MX Master 3, USB Wireless/Bluetooth, Graphite

Cod:

910-005694


Cod intern: #413803

  • Distribuie pe:
609,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Mouse MX Master 3, USB Wireless/Bluetooth, Graphite de la Logitech

Mouse wireless Logitech MX Master 3, Negru Grafit
 
 
Mouse-ul wireless Logitech MX Master 3, Negru Grafit, este cel mai avansat mouse din seria principala.
 
Deruleaza 1000 de linii intr-o singura secunda
Derularea complet electromagnetica MagSpeed este suficient de precisa pentru a opri un pixel si suficient de rapida pentru a derula 1.000 de linii intr-o secunda ea fiind aproape fara sunet. Otelul prelucrat al rotitei ii ofera o tactilitate premium si o greutate suficienta pentru a oferi o inertie dinamica pe care sa o simti, dar sa nu auzi.
 
 
Forma artizanala
Lucreaza confortabil cu un design perfect realizat pentru forma palmei tale si cu ajutorul butoanelor pozitionate ergonomic, precum si cu ajutorul scroll-ului pozitional lateral, special facut pentru degetul mare.
 
 
Cumputere multiple, un singur master MX 3
Controlati fara probleme mai multe calculatoare cu MX Master 3 pur si simplu mutand cursorul pe marginea ecranului. MX Master 3 functioneaza chiar si intre sistemele de operare Windows® si macOS. Transferati fara efort text, imagini si fisiere intre computere.
 
 
MX Master 3 este mai rapid si de 5 ori mai precis decat mouse-ul de baza, astfel incat sa atingeti pixelul potrivit de fiecare data. Logitech Darkfield Tracking va permite sa urmariti practic orice suprafata - chiar si glass4 - cu cea mai buna precizie 4000 DPI.
 
 
Incarcare rapida cu USB-ul de tip C
MX Master 3 ramane alimentat pana la 70 de zile la o incarcare completa si primeste trei ore de utilizare de la o incarcare rapida de un minut.
   
Performant pe orice suprafata
Atinge fiecare pixel datorita senzorului Darkfield™ cu precizie 4000 DPI pe orice suprafata ai alege sa lucrezi, inclusiv pe sticla!
   
Numeroase optiuni de personalizare
Poti personaliza mouse-ul in functie de aplicatiile pe care le folosesti, prin profile pre definite. Trebuie doar sa modifici comenzile butoanelor laterale, pentru a optimiza fiecare actiune pe care o faci.
   
Un design creat pentru confortul tau
Proiectata pe un design ergonomic, care se potriveste formei mainii tale, MX MASTER 3 te lasa sa lucrezi ore in sir in timp ce pastrezi o pozitie naturala si confortabila a incheieturii.
   
Scrolling ultra-rapid
Experimenteaza viteza, precizia si silentiozitatea scrolling-ului magnetic, datorita noii rotite MagSpeed, care iti aduce o noua perspectiva asupra performantei.
   
 
00:00Current time00:00

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      910-005694
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      200 - 4000 dpi
    • Butoane/rotite
      7/1
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      Nu
    • Culoare
    • Greutate
      141 g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      124.9 x 84.3 x 51 mm
    • Altele
      Cablu: USB Tip-A - USB Tip-C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.