Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Steelseries MOSTRVL300CSGOFD , Rival 300, CS:GO Fade Special Edition, 6500 dpi

Mouse MOSTRVL300CSGOFD , Rival 300, CS:GO Fade Special Edition, 6500 dpi

Cod:

MOSTRVL300CSGOFD


Cod intern: #129700

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mouse

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Mouse MOSTRVL300CSGOFD , Rival 300, CS:GO Fade Special Edition, 6500 dpi de la Steelseries

mouse tematic Counter Strike: Global Offensive, senzor optic Pixart PMW3310 de ultima generatie (50-6500 CPI), 6 butoane programabile, 2 zone de iluminare cu 16.8 milioane culori, compatibil cu SteelSeries Engine 3, forma unica cu o ergonomie maxima

Singurul mouse din lume licentiat oficial CS:GO Rival 300 Fade Edition imbina performanta fara egal design-ul exceptional si gradul mare de configurare transformandu-l in mouse-ul final de nivel profesional destinat gamer-ilor dreptaci.­­ PERFORMANTA FARA EGAL Datorita unui senzor de ultima generatie noilor contacte dezvoltate de SteelSeries si suitei de imbunatatiri aduse pentru a-ti oferi un avantaj decisiv performanta lui Rival 300 Fade domina autoritar competitia. TESTAT IN LUPTA Cele mai bune echipe au folosit mouse-ul Rival chiar de la lansare iar acum este randul tau sa pui mana pe o parte de istorie. Cu design-ul sau specific jucatorilor dreptaci augmentat de siguranta unei "prize" perfecte Rival 300 Fade este mouse-ul perfect pentru Counter-Strike. PERSONALIZARE FARA LIMITE Posibilitatile de personalizare pentru Rival 300 Fade sunt incredibile avand la dispozitie 2 zone de iluminare 16.8 milioane de culori placuta de identificare imprimabila 3D si aplicatia SteelSeries Engine 3 pentru configurare avansata. SENZOR OPTIC AVANSAT Rival 300 Fade este motorizat de un senzor optic Pixart PMW3310. Acesta promite o acceleratie hardware zero oferind detectare optica 1:1 adevarata si miscari precise indiferent de cat de rapide devin lucrurile in toiul luptei. Valoarea CPI este una de top putand fi modificata in intervalul 50 - 6500. CONTACTE STEELSERIES Interfata ultra-rapida dintre butoane si senzor este asigurata de contacte proprietare dezvoltate de SteelSeries cu o durata de viata de peste 30 milioane apasari. Click-ul perceptibil este unul subtil oferind in acelasi timp un raspuns rapid tactil.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MOSTRVL300CSGOFD
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      6500 DPI
    • Butoane/rotite
      6 butoane
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      Da
    • Altele
      lungime cablu 1,8 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.