Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Steelseries RIVAL 300 BLACK USB, optic ,6500dpi, negru

MOUSE STEELSERIES RIVAL 300 BLACK USB

Cod:

SS-62351


Cod intern: #86524
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mouse

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Mouse RIVAL 300 BLACK USB, optic ,6500dpi, negru de la Steelseries

Mouse SteelSeries cu fir, optic, Rival 300, 6500cpi/200 IPS, negru, ilumination 2RGB Zones, design dreptaci, 3D printable Nameplate, USB



PERFORMANTA FARA EGAL

Datorita unui senzor de ultima generatie, noilor contacte dezvoltate de SteelSeries, si suitei de imbunatatiri aduse pentru a-ti oferi un avantaj decisiv, performanta lui Rival 300 domina autoritar competitia. DESIGN FARA RIVAL Mouse-ul pe care se bizuie jucatorii profesionisti tocmai a devenit mai bun. In timpul proiectarii noului Rival 300, inginerii SteelSeries au tinut cont de tot ceea ce gamer-ii indrageau la Rival-ul original, si au plusat cu o serie de optimizari.

PERSONALIZARE FARA LIMITE

Posibilitatile de personalizare pentru Rival 300 sunt incredibile, avand la dispozitie 2 zone de iluminare, 16.8 milioane de culori, placuta de identificare imprimabila 3D si aplicatia SteelSeries Engine 3 pentru configurare avansata.

SENZOR OPTIC AVANSAT

Rival 300 este motorizat de un senzor optic Pixart PMW3310. Acesta promite o acceleratie hardware zero, oferind detectare optica 1:1 adevarata si miscari precise indiferent de cat de rapide devin lucrurile in toiul luptei. Valoarea CPI este una de top, putand fi modificata in intervalul 50 - 6500.

CONTACTE STEELSERIES

Interfata ultra-rapida dintre butoane si senzor este asigurata de contacte proprietare dezvoltate de SteelSeries, cu o durata de viata de peste 30 milioane apasari. Click-ul perceptibil este unul subtil, oferind in acelasi timp un raspuns rapid, tactil.

REGLAJE FINE

Cand este timpul sa devii competitiv poti cu adevarat sa iti folosesti setarile personale datorita aplicatiei SteelSeries Engine 3. CPI ajustabil, butoane programabile, polling rate, angle snapping, acceleratie si deceleratie, toate se afla in lista de optiuni pe care le poti configura astfel incat mouse-ul sa raspunda exact cum iti doresti.

BUTOANE ERGONOMICE

Nimeni nu vrea sa faca gimnastica cu degetele pentru a apasa un buton al mouse-ului. Ergonomia butoanelor pe Rival 300 se regaseste atat in pozitionarea lor, cat si intr-o dimensionare corecta. Astfel miscarea degetelor si apasarea butoanelor este realizata natural, rapid, fara sa distraga atentia de la gamepla.

ILUMINARE AVANSATA

Rival 300 este prevazut cu 2 zone de iluminare independente, fiecare avand o paleta cu 16.8 milioane de culori disponibile. Culorile pot fi ajustate pentru fiecare zona, in functie de profil, joc sau aplicatie. 4 trepte de luminozitate si 3 efecte de iluminare (Steady, ColorShift, Breathe) te vor ajuta sa iti individualizezi mouse-ul.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Rival 300
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      6500 dpi
    • Butoane/rotite
      6/1
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      Da
    • Culoare
    • Altele
      Acceleratie: 50 g; Viteza: 200 ips; Pooling rate ajustabil; Sistem de iluminare configurabil ; OS suportat : Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Mouse Steelseries RIVAL 300 BLACK USB, optic ,6500dpi, negru

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.