Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Perie Philips HP8662/00 Airstyler perie electrica de coafat

Philips HP8662/00 Airstyler perie electrica de coafat

Cod:

HP8662/00


Cod intern: #63432

  • Distribuie pe:
170,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Perie HP8662/00 Airstyler perie electrica de coafat de la Philips

Uscare şi coafare într-o clipă - noul Philips Essential Care Airstyler vă permite să creaţi stiluri naturale minunate, oferind în acelaşi timp îngrijire maximă pentru părul dvs. Cele 3 accesorii funcţionează cu adevărat, facilitând crearea unor coafuri frumoase, naturale.



Tratamentul cu ioni permite uscarea anti-statică a părului. Ionii negativi elimină părul electrizat, îl tratează şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Astfel se obţine un păr fin şi drept, care străluceşte frumos. Temperatura ThermoProtect oferă o temperatură de uscare optimă, precum şi protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer de putere, veţi obţine cele mai bune rezultate, în mod delicat. Acest aparat Airstyler uşor de utilizat este simultan o perie de coafat şi un ondulator. Perii se retrag în perie la atingerea unui buton pentru a putea scoate uşor aparatul de coafat din păr. Rămâne doar o buclă elastică minunată. O setare de aer rece vă permite uscarea părului la o temperatură destul de redusă, pentru a reduce la minim deteriorarea, fiind potrivită în special pentru părul fin, uscat sau deteriorat. Este o setare perfectă pentru anotimpul călduros al verii!

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Utilizare
    • Putere
    • Accesorii incluse
      2 perii; concentator aer
    • Reglaje
      3 setari viteza/caldura; flux aer rece
    • Functii
      Tehnologie Ion; ThermoProtect

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.