Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ORAL-B Periuta electrica Oral B PRO 500 Cross Action

Cod:

81565346


Cod intern: #127415

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Periuta de dinti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Periuta electrica Oral B PRO 500 Cross Action de la ORAL-B

Periuta electrica Oral-B PRO 500 ofera o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuita. Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj Cross Action inconjoara fiecare dinte cu perii inclinati la 16 grade, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a indeparta cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata o periuta manuala obisnuita. Cronometrul integrat in maner te ajuta sa-ti periezi dintii timp de 2 minute, asa cum recomanda medicii dentisti. De la Oral-B - marca nr. 1 folosita de medicii dentisti din intreaga lume. Fondat in 1950 in California, Oral-B ofera produse de ingrijire orala exceptionale pentru consumatori, medici dentisti si retaileri din toata lumea. Dincolo de Atlantic, compania Braun GmbH din Germania si-a perfectionat abilitatile de a produce electrocasnice mici de top de acum mai bine de 80 de ani iar ulterior a facut echipa cu Oral-B pentru a crea periute electrice reincarcabile.

Miscarea dinamica te ajuta sa ai rezultate mai bune
Indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta de dinti manuala obisnuita
Actiunea de curatare 3D cu eficienta superioara dovedita clinic oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a sparge si a indeparta placa bacteriana mai bine decat o periuta de dinti manuala obisnuita
Periuta electrica reincarcabila cu un mod: Curatare Zilnica
Pachetul contine: 1 maner de periuta electrica reincarcabila, 1 capat de periaj si 1 incarcator.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.