Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ORAL-B Periuta electrica Oral B D12 Frozen 81575837, 3+ ani, reincarcabila, curatare 2D, 1 program, 1 capat, roz-albastru

Periuta electrica Oral B D12 Frozen 81575837, 3+ ani, reincarcabila, curatare 2D, 1 program, 1 capat, roz-albastru

Cod:

81575837


Cod intern: #132484

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Periuta de dinti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Periuta electrica Oral B D12 Frozen 81575837, 3+ ani, reincarcabila, curatare 2D, 1 program, 1 capat, roz-albastru de la ORAL-B

Periuta de dinti electrica pentru copii Oral-B Stages Power (Frozen)

Actiune de curatare dovedita - Actiune 2D
Actiunea oscilant-rotativa a periutei de dinti electrice pentru copii Oral-B Stages Power cu Frozen asigura o curatare avansata si ii ajuta pe cei mici sa se distreze in timp ce obtin maximul de la rutina de curatare orala.

Peri extra moi
Perii capatului rotativ de periaj sunt extra moi pentru ca cel mic sa isi curate dintii in profunzime in timp ce invata sa se spele corect. Designul periutei este perfect pentru guri mici, oferindu-le copiilor o curatare blanda, dar puternica. Ideal pentru copii mai mari de 3 ani.

Baterie reincarcabila
Bateria reincarcabila din maner ii asigura pe copii ca periajul lor distractiv e pregatit oricand, printr-o simpla apasare de buton. Cu o singura incarcare, periuta poate functiona pana la 5 zile.

- deblocheaza secretul periajului de lunga durata cu aplicatia Disney. Un mod inteligent de a ajuta copiii sa se perieze mai mult timp este folosirea personajelor Disney in aplicatia MagicTimer by Oral-B.
- 9 din 10 copii se vor spala mai mult timp pe dinti cu ajutorul aplicatiei. Cumpara oricare produs Oral-B Stages, descarca aplicatia Disney MagicTimer, scaneaza produsul cu dispozitivul tau mobil si priveste cum personajele intra in actiune.
- prin periaj, copilul descopera o imagine secreta. Cu cat se spala mai mult, cu atat descopera mai mult din imagine.
- cu cat se spala mai des cu aplicatia MagicTimer, copiii pot obtine insigne si recompense, care ajuta la promovarea unor obiceiuri sanatoase de igiena orala.
- foloseste calendarul ca sa le urmaresti progresul periajului pentru o rutina de igiena orala sanatoasa.

Aplicatia Disney MagicTimer by Oral-B powered by DreamPlay e disponibila in App Store si Google Play.



Actiune de curatare dovedita - Actiune 2D Actiunea oscilant-rotativa a periutei de dinti electrice pentru copii Oral-B Stages Power cu Frozen asigura o curatare avansata si ii ajuta pe cei mici sa se distreze in timp ce obtin maximul de la rutina de curatare orala. Peri extra moi Perii capatului rotativ de periaj sunt extra moi pentru ca cel mic sa isi curate dintii in profunzime in timp ce invata sa se spele corect. Designul periutei este perfect pentru guri mici, oferindu-le copiilor o curatare blanda, dar puternica. Ideal pentru copii mai mari de 3 ani. Baterie reincarcabila Bateria reincarcabila din maner ii asigura pe copii ca periajul lor distractiv e pregatit oricand, printr-o simpla apasare de buton. Cu o singura incarcare, periuta poate functiona pana la 5 zile. - deblocheaza secretul periajului de lunga durata cu aplicatia Disney. Un mod inteligent de a ajuta copiii sa se perieze mai mult timp este folosirea personajelor Disney in aplicatia MagicTimer by Oral-B. - 9 din 10 copii se vor spala mai mult timp pe dinti cu ajutorul aplicatiei. Cumpara oricare produs Oral-B Stages, descarca aplicatia Disney MagicTimer, scaneaza produsul cu dispozitivul tau mobil si priveste cum personajele intra in actiune. - prin periaj, copilul descopera o imagine secreta. Cu cat se spala mai mult, cu atat descopera mai mult din imagine. - cu cat se spala mai des cu aplicatia MagicTimer, copiii pot obtine insigne si recompense, care ajuta la promovarea unor obiceiuri sanatoase de igiena orala. - foloseste calendarul ca sa le urmaresti progresul periajului pentru o rutina de igiena orala sanatoasa.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Altele
    • Tip alimentare
      Acumulator
    • Altele
      Duritate periuta Sensitive

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.