Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips HX9332/04 periuta de dinti Sonicare DiamondClean sonica reincarcabila

Philips HX9332/04 periuta de dinti Sonicare DiamondClean sonica reincarcabila

Cod:

HX9332/04


Cod intern: #65057

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Periuta de dinti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere HX9332/04 periuta de dinti Sonicare DiamondClean sonica reincarcabila de la Philips

Cea mai bună albire de la Sonicare încorporată în cea mai elegantă periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare. Foloseşte Sonicare.



Elimină cu până la 100% mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile decât o periuţă de dinţi manuală. Periuţa electrică Philips Sonicare oferă o curăţare optimă între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei pentru o îmbunătăţire a sănătăţii gingiei în doar două săptămâni. Oferă o curăţare superioară între dinţi şi îndepărtează mult mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală Această periuţă de dinţi Philips Sonicare albeşte dinţii de peste 2 ori mai bine decât o periuţă de dinţi manuală în doar 1 săptămână. Elimină până la 100% mai multe pete, pentru dinţi mai albi în doar 1 săptămână. Capetele de periere DiamondClean, cele mai bune capete de periere cu albire de la Sonicare, au peri cu rigiditate medie, în formă de diamant care înlătură eficient, dar totuşi delicat placa bacteriană. Această periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare oferă o curăţare excepţională şi dinţi mai albi în comparaţie cu o periuţă de dinţi manuală. 1) Pahar de încărcare - Pur şi simplu aşează periuţa de dinţi electrică Philips Sonicare în pahar pentru a o încărca. Poate fi utilizat şi pentru a-ţi clăti gura după periere. 2) Toc de transport - Se conectează la laptop prin USB sau poate fi încărcat la priza de perete. Îţi permite să iei cu tine periuţa DiamondClean oriunde. Cronometrul pentru interval de 30 de secunde indică momentul în care termini fiecare pătrime a gurii şi te avertizează să treci mai departe, oferind astfel o curăţare mai consistentă la nivelul întregii guri

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip periuta
    • Pentru
    • Numar de vibratii
      Până la 31.000 de mişcări de periere pe minut
  • Altele
    • Display
      Afişaj iluminat
    • Tip alimentare
      Baterie Li-ion reincarcabila (autonomie pana la 3 saptamani)
    • Altele
      Smartimer şi Quadpacer

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.