Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Placa video PNY Quadro RTX A4000 - 16GB - 4x DisplayPort

Cod:

VCNRTXA4000-PB


Cod intern: #2238115

  • Distribuie pe:
5.927,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Placa video Quadro RTX A4000 - 16GB - 4x DisplayPort de la PNY

Informații generale

Producător PNY Technologies Număr piesă producător VCNRTXA4000-PB Adresa site-ului web a producătorului //www. pny. com Denumire marcă PNY Denumire produs NVIDIA RTX A4000 Card grafic profesional. Informații de marketing: NVIDIA RTX A4000 | Design elegant. Performanță puternică.

Arhitectura NVIDIA Ampere se bazează pe puterea NVIDIA RTX pentru a furniza următoarea generație de calcul vizual accelerat. Deoarece milioane de profesioniști continuă să lucreze de oriunde, se bazează pe o gamă largă de dispozitive pentru a oferi puterea și performanța de care au nevoie pentru a lucra eficient.

NVIDIA RTX A4000 este cel mai puternic GPU cu un singur slot pentru profesioniști, oferind monitorizare în timp real a razelor, calcul accelerat de AI și performanță grafică de înaltă performanță pe desktop. Construită pe arhitectura NVIDIA Ampere, RTX A4000 combină 48 de nuclee RT de a doua generație, 192 nuclee Tensor de generația a treia și 6144 nuclee CUDA cu 16 GB de memorie grafică. Astfel, puteți proiecta produse de generația următoare, puteți proiecta peisaje urbane ale viitorului și puteți crea experiențe de divertisment captivante de mâine, astăzi, de pe stația de lucru desktop. Și cu un factor de formă PCIe cu un singur slot, eficient din punct de vedere al energiei, care se potrivește într-o gamă largă de șasiuri ale stațiilor de lucru, puteți face lucrări excepționale fără limite.

Arhitectura NVIDIA Ampere

NVIDIA RTX A4000 este unul dintre cele mai puternice GPU-uri pentru statii de lucru oferite de NVIDIA, aducând urmărirea razelor în timp real de înaltă performantă, calcul accelerat de AI si redare grafică profesională profesionistilor pretentiosi. Bazându-se pe îmbunătătirile majore SM (Streaming Multiprocessor) de la GPU Turing, arhitectura NVIDIA Ampere îmbunătăteste operatiunile de ray tracing, operatiunile cu matrice tensorală si executiile concurente ale operatiunilor FP32 si INT32.

CUDA Cores

Miezurile CUDA bazate pe arhitectura NVIDIA Ampere aduc de până la 2 ori viteza de transfer cu virgulă mobilă cu precizie unică (FP32) comparativ cu generatia anterioară, oferind îmbunătătiri semnificative ale performantei fluxurilor de lucru grafice, cum ar fi dezvoltarea modelului 3D si calcularea pentru sarcini de lucru, cum ar fi simularea desktop pentru computer. -ingineria asistată (CAE). RTX A4000 permite două căi de date primare FP32, dublând operatiunile de vârf FP32.

Nuclee RT de a doua generatie

Încorporând motoare de ray tracing de a doua generatie, GPU-urile bazate pe arhitectură NVIDIA Ampere oferă performante incredibile de redare cu ray tracing. O singură placă RTX A4000 poate reda modele profesionale complexe cu umbre, reflexii si refractii precise din punct de vedere fizic pentru a oferi utilizatorilor o perspectivă instantanee. Lucrând împreună cu aplicatii care folosesc API-uri precum NVIDIA OptiX, Microsoft DXR si Vulkan ray tracing, sistemele bazate pe RTX A4000 vor alimenta fluxuri de lucru cu adevărat interactive pentru a oferi feedback imediat pentru niveluri fără precedent de productivitate. RTX A4000 este de până la 2 ori mai rapid în urmărirea razelor în comparatie cu generatia anterioară. Această tehnologie accelerează, de asemenea, redarea neclaritătii în miscare trasată de raze pentru rezultate mai rapide, cu o acuratete vizuală mai mare.

Miezuri tensori de a treia generatie

Conceput special pentru aritmetica matricei de învătare profundă în centrul functiilor de antrenament si inferentă a retelei neuronale, RTX A4000 include nuclee tensorii îmbunătătite care accelerează mai multe tipuri de date si include o nouă caracteristică de dispersie structurată fină care oferă un debit de până la 2X pentru matricea tensorială. operatiuni comparativ cu generatia anterioară. Noile nuclee Tensor vor accelera două noi moduri de precizie TF32 si BFloat16. Căile independente de date în virgulă mobilă si întregi permit o executie mai eficientă a sarcinilor de lucru folosind o combinatie de calcule si calcule de adresare.

PCIe Gen 4

R

TX A4000 acceptă PCI Express Gen 4, care oferă o lătime de bandă dublă fată de PCIe Gen 3, îmbunătătind vitezele de transfer de date din memoria procesorului pentru sarcini mari de date, cum ar fi AI si stiinta datelor.

Memorie GDDR6 cu viteză mai mare

Construit cu memorie GDDR6 de 16 GB, oferind un randament cu până la 23% mai mare pentru urmărirea razelor, randare si încărcături de lucru AI decât generatia anterioară. RTX A4000 oferă o amprentă mare de memorie grafică pentru a aborda cele mai mari seturi de date si modele din aplicatiile profesionale sensibile la latentă.

Codul de corectare a erorilor (ECC) pe memoria grafică

Îndeplineste cerintele stricte de integritate a datelor pentru aplicatiile esentiale cu o precizie de calcul fără compromisuri si fiabilitate pentru statiile de lucru.

Motorul NVDEC de generatia a cincea

NVDEC este potrivit pentru aplicatii de transcodare si redare video pentru decodare în timp real. Următoarele codecuri video sunt acceptate pentru decodarea accelerată hardware: MPEG-2, VC-1, H.264 (AVCHD), H.265 (HEVC), VP8, VP9 si AV1.

Motorul NVENC de generatia a saptea

NVENC poate prelua cele mai solicitante sarcini de codare video 4K sau 8K pentru a elibera motorul grafic si procesorul pentru alte operatiuni. RTX A4000 oferă o calitate de codificare mai bună decât codificatoarele x264 bazate pe software.

Preemptiune grafică

Preemptionarea la nivel de pixel oferă un control mai granular pentru a sprijini mai bine sarcinile sensibile la timp, cum ar fi urmărirea miscării VR.

Preemptiune de calcul

Preemptiunea la nivel de instructie oferă un control mai fin asupra sarcinilor de calcul pentru a preveni aplicatiile cu rulare lungă fie să monopolizeze resursele sistemului, fie să expire.

NVIDIA RTX IO

Accelerarea performantei de decompresie fără pierderi bazată pe GPU cu o utilizare a CPU de până la 100 si de 20 ori mai mică în comparatie cu API-urile de stocare traditionale, folosind noul API DirectStorage pentru Windows de la Microsoft. RTX IO mută datele de la stocare la GPU într-o formă mai eficientă, comprimată si îmbunătătind performanta I/O.

Tehnologia NVIDIA Mosaic™

Scalati în mod transparent desktopul si aplicatiile pe până la 4 GPU-uri si 16 ecrane de la o singură statie de lucru, oferind în acelasi timp performantă si calitate de imagine deplină.

DisplayPort 1.4a

Suportă până la patru monitoare 5K la 60 Hz sau ecrane duble 8K la 60 Hz per card. RTX A4000 acceptă culoarea HDR pentru 4K la 60Hz pentru decodarea HEVC 10/12b si până la 4K la 60Hz pentru codificarea 10b HEVC. Fiecare conector DisplayPort poate gestiona rezolutii ultra-înalte de 4096 x 2160 la 120 Hz cu culoare pe 30 de biti.

NVIDIA RTX Desktop Manager

Obtineti un control fără precedent de către utilizatorul final asupra experientei desktop pentru o productivitate sporită în medii cu un singur ecran mare sau cu mai multe afisaje, în special în era actuală a afisajelor cu ecran lat si mari.

NVIDIA Quadro Sync II

Sincronizati afisarea si iesirea imaginii a până la 32 de afisaje de la 8 GPU-uri (conectate prin două plăci Sync II) într-un singur sistem, reducând numărul de masini necesare pentru a crea un mediu avansat de vizualizare video.

Dispozitiv de blocare a conectorului de cadru

Fiecare conector de blocare a cadrului este proiectat cu un mecanism de retinere cu autoblocare pentru a-si asigura conexiunea cu cablul de blocare a cadrului pentru a oferi conectivitate robustă si productivitate maximă.

Suport stereo OpenGL Quad Buffered

Suport desktop de rezolutie ultra-înaltă

Obtineti mai multe optiuni de topologie Mozaic cu dispozitive de afisare de înaltă rezolutie cu o dimensiune desktop de 32K Max.

Sincronizare stereo 3D profesională

Control robust al efectelor stereo printr-o conexiune dedicată pentru a sincroniza direct hardware-ul stereo 3D cu o placă grafică profesională NVIDIA RTX.

 

Specificatii tehnice


  • General
  • Chipset
    • Producator chipset
    • Tehnologie de fabricatie
      8 nm
    • Procesor grafic
      GA104
    • Frecventa procesor
      735 MHz
    • GPU Boost clock
      1560 MHz
    • Versiune Pixel Shader
      6.5
    • Texture Fill Rate
      192
    • CUDA Cores
      6144
  • Profiluri OC
    • Latime banda maxima
      448.0 GB/s
  • Memorie
    • Tip memorie
    • Dimensiune memorie
    • BUS memorie
    • Frecventa memorie efectiva
      14000 MHz
  • 3D API
  • Conectori
    • Display port
      4
    • Suport HDTV
      Nu
    • USB Type-C
      Nu
  • Altele
    • Sistem racire
    • Dimensiune racire
    • Tip racire
      Aer
    • HDCP Ready
      2.2
    • Tehnologii
      NVIDIA GPUDirect pentru Video
      NVIDIA RTX Experience
      NVIDIA RTX IO
      Software optimizat pentru AI
      Suport desktop de rezoluție ultra-înaltă
    • Alimentare separata
    • Dimensiuni
      241 x 111 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.