Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Gardena HIDROFOR CU REZERVOR CLASSIC 3000/4 ECO

Hidrofor cu rezervor CLASSIC 3000/4 ECO

Cod:

01753-20


Cod intern: #72942

  • Distribuie pe:
1.181,03 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare: 4,75 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere HIDROFOR CU REZERVOR CLASSIC 3000/4 ECO de la Gardena

Putere 650 W Debit maxim 2800 l/h Max pressure 4 bar Putere maximă de aspirare 8 m Înălţimea maximă 40 m Cut-in pressure 1.5 bar Turbină Jet Max liquid temperature 35 ° C Greutate 12.8 kg Lungimea cablului 1.5 m Tipul cablului de alimentare H07 RNF Clasă de protecţie electrică IP X4

Hidrofoarele 3000/4 GARDENA sunt ideale pentru instalarea staţionară, ca element permanent al sistemului de alimentare cu apă. Fie că utilizaţi în mod gratuit apă de ploaie pentru casă (de exemplu, pentru toaletă sau pentru maşina de spălat), fie că o utilizaţi pentru irigarea grădinii, decizia este flexibilă. Datorită designului compact, pompa poate fi instalată economisind spaţiul. Hidroforul este dotat în serie cu un prefiltru care protejează pompa împotriva resturilor şi a nisipului şi cu o supapă de sens. Ambele funcţii asigură o instalare rapidă, precum şi o funcţionare fiabilă şi de lungă durată a pompei. Pentru o utilizare iniţială uşoară şi fără probleme, orificiul mare de umplere uşurează umplerea pompei. Datorită rezervorului de apă cu capacitate de 24 l, pompa poate prelua apa mai întâi din acesta înainte de a fi activată sau dezactivată automat de întrerupătorul de presiune integrat. Pentru pompă s-au folosit numai materiale de înaltă calitate, pentru o funcţionare de înaltă performanţă, silenţioasă. Un motor condensator care nu necesită întreţinere şi dotat cu protecţie la supraîncălzire pompează apa eficient printr-un sistem cu jet sub presiune, în locul dorit. Manometrul integrat indică permanent nivelul curent al presiunii. Practic: dacă este necesar, pompa poate fi golită uşor înainte de îngheţ, printr-un şurub de drenare.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.