Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Nikon Soft pentru controlul camerei Camera Control Pro 2

Nikon Soft pentru controlul camerei Camera Control Pro 2

Cod:

VSA56401


Cod intern: #2325

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Prelucrare imagini

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Nikon Soft pentru controlul camerei Camera Control Pro 2 de la Nikon

Nikon Software Camera Control Pro 2 Soft pentru controlul camerei | Transferul de informatii poate fi facut prin USB sau LAN | Compatibil cu Nikon D3 si D300

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Detalii
      Acest software permite controlarea la distanta a setarilor majoritatii aparatelor SLR digitale Nikon. Conectarea intre numele computerului si al aparatului foto poate fi realizata prin intermediul unui cabllu USB sau prin LAN cu fir sau fara fir, utilizand un transmitator fara fir. Sunt acceptate functiile avansate ala aparatului foto, inclusiv LiveView, sistemul Picture Control si Viewer, care permit impreuna previzualizarea si selectarea imaginilor inainte de transferul pe un computer. Accepta de asemenea sarcini de lucru din partea aplicatiilor software pentru prelucarea imaginilor si navigare disponibile in mod exclusiv de la Nikon.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.