Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Prize inteligente BlitzWolf BW-SHP13 cu monitorizarea energiei, Putere 3680W, 16A, WiFi, Alb

Cod:

21482


Cod intern: #1341640

  • Distribuie pe:
76,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Prize inteligente BW-SHP13 cu monitorizarea energiei, Putere 3680W, 16A, WiFi, Alb de la BlitzWolf

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

 

Duceti managementul casei smart la un nou nivel. Priza inteligenta Blitzwolf BW-SHP13 va permite sa controlati de la distanta dispozitivele conectate cu o aplicatie sau comenzi vocale. Creati programe de lucru si asociati-va aparatele cu senzori suplimentari (nu sunt inclusi) pentru a va face viata si mai usoara. De asemenea, produsul va permite sa va monitorizati consumul de energie. De asemenea, este incredibil de durabil si rezistent la deteriorare. Nota: pentru o functionare corecta, priza necesita un gateway ZigBee functional (nu este inclus). Aveti un gateway ZigBee 3.0 si cautati o priza compatibila cu acesta? Tocmai ai gasit-o! BW-SHP13 functioneaza perfect nu numai cu acesta, ci si cu diversi senzori. Ce inseamna asta in practica? De exemplu, puteti seta aparatul de aer conditionat sa porneasca automat, atunci cand este detectata o temperatura ridicata. Produsul este compatibil si cu iluminatul, camerele de securitate si diverse dispozitive mobile, printre altele. Adapteaza-ti casa inteligenta la stilul tau de viata.

Aplicatia dedicata va permite sa creati programe, scene si cronometre. Faceti ca aparatul de aer conditionat sa inceapa sa functioneze cand sunteti la serviciu si stingeti luminile cand iesiti din casa. Copilului tau nu-i place sa adoarma in intuneric? Seteaza lampa din camera lui sa se stinga numai dupa un anumit timp! Acum va puteti personaliza cu usurinta casa cu doar cateva apasari pe aplicatie! Priza este compatibila cu Google Assistant si Amazon Alexa, astfel incat sa va puteti controla dispozitivele conectate cu comenzi vocale. Doar da comanda potrivita si vezi cum casa ta se adapteaza asteptarilor tale! Priza inteligenta Blitzwolf nu numai ca va va permite sa va bucurati de un confort de neegalat, ci si sa economisiti energie electrica si, prin urmare, bani! Aplicatia va permite sa va monitorizati consumul de energie in timp real. Puteti verifica datele curente in orice moment, nu numai acasa, ci si, de exemplu, la serviciu sau in vacanta - doar ajungeti la smartphone-ul dvs. Obtineti mai mult control asupra aparatelor dvs si spuneti la revedere facturilor mari! Produsul este incredibil de usor de utilizat. Il puteti opera cu un buton convenabil, iar informatiile despre starea acestuia va vor oferi un indicator special. Priza este fabricata din plastic ABS si PC de inalta calitate, care ii ofera nu numai durabilitate, ci si rezistenta la foc si deteriorare.

 

Caracteristici:

 

  • Standard: EU
  • Input: AC 110-250V 50/60Hz 16A max.
  • Tip Wireless: ZigBee 3.0
  • Compatibilitate: Google Home, Amazon Alexa
  • Material: plastic ABS si policarbonat
  • Dimensiuni: 46 x 46 x 82 mm

 

 

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Caracteristici tehnice
    • Tensiune alimentare
      110-250V
    • Amperaj
      16 A

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.