Luni - Vineri 9:00 - 18:00

GREENBLUE Priză pentru telecomandă WiFi , Android/iOS/Alexa/Google Home, Consum. energie, temporizator, max 3680W, tip E, GB720 E

Cod:

GB720


Cod intern: #2081997

  • Distribuie pe:
40,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Priză pentru telecomandă WiFi , Android/iOS/Alexa/Google Home, Consum. energie, temporizator, max 3680W, tip E, GB720 E de la GREENBLUE

Priza inteligenta GreenBlue GB720 E este incredibil de usor de instalat si de utilizat. Cu cateva clicuri de pe smartphone-ul dumneavoastra, oriunde in lume, puteti controla de la distanta aparatele electronice din casa dumneavoastra. Protejati-va de potentialii hoti prin setarea unui program de pornire si oprire automata a dispozitivelor. Chiar si atunci cand nu sunteti acasa, dati impresia ca sunteti.
Priza WiFi este conectata la o priza de curent existenta. Priza este apoi conectata la routerul WiFi de acasa si, prin intermediul smartphone-ului si al aplicatiei corespunzatoare (Android/iOS), puteti controla priza in timp real (pornit/oprit).

Acum nici macar nu mai trebuie sa va dati jos din pat pentru a aprinde sau stinge luminile, pentru a controla dispozitivele din sufragerie sau pentru a seta luminile sa se stinga automat dupa miezul noptii. Este nevoie doar de cateva clicuri pe smartphone. Stati linistit cu functia de temporizare, care opreste automat aparatele care functioneaza in casa (cum ar fi fierul de calcat sau ondulatorul) dupa o anumita perioada de timp, in functie de setarile dvs. anterioare.
Priza de curent se poate porni si opri singura la orele selectate si in anumite zile.
Compatibil cu multe sisteme
Dupa ce este conectat la internet prin routerul WiFi de acasa, dispozitivul poate fi controlat/configurat prin intermediul unui smartphone (Android/iOS) oriunde in lume, dar smartphone-ul si priza de curent trebuie sa aiba acces la internet.
Dispozitivul functioneaza si cu asistentii Apple Siri, Amazon Alexa si Google Home!
Pentru a utiliza priza de curent, trebuie sa descarcati aplicatia Smart Life din Google Play sau App Store.

Specificatii:
- Standard WiFi: 802.11 b/g/n
- Tensiune de alimentare: 100-240V AC
- Curent maxim: 16 A
- Putere maxima: 3680 W
- Frecventa: 50/60 Hz
- Control vocal: functioneaza cu Apple Siri, Amazon Alexa si Google Home

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip
      GB720
    • Numar gauri
      1

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.