Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pompa de san electrica Bella Neno

Cod:

5902479671932


Cod intern: #752733

  • Distribuie pe:
258,02 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Pompa de san electrica Bella Neno de la Neno

Type: electric Material: silicone



Descriere

Specificatii

Greutate: 1,01 kg

Greutate sticla: 417 grame

Dimensiuni: 105 x 53 mm

Se incarca cu un cablu tip USB-C

Capacitate baterie: 3.7v 1400 mAh Li-Ion

Pompa are 6 modalitati de a stimula lactatia si 9 intensitati de a extrage laptele

Pompa de san electrica Neno Bella a fost conceputa cu gandul la mamici. Inainte de a porni modul de extragere a lapteului, dispozitivul stimuleaza glandele mamare, pentru a asigura un flux continuu al laptelui.

 

POTRIVITA IN ORICE SITUATIE

Neno Bella este o pompa de san wireless, care poate fi folosita oriunde, indiferent ca sunteti acasa, in deplasare sau in vacanta. O sticla pentru lapte este inclusa in pachet, pentru o utilizare cat mai usoara si rapida.

 

USOR DE FOLOSIT

Neno Bella este prevazuta cu un ecran inteligent, care indica modul de utilizare al pompei, durata ciclului de extragere a laptelui, puterea aspiratiei si nivelul bateriei ramase. Pompa este extrem de usor de folosit gratie butoanelor mari si intuitive. La o simpla apasare de buton, incepe procesul de extragere a laptelui. Totodata, pompa isi schimba modul de utilizare, de la stimularea glandelor mamare la extragere a laptelui. Dupa 30 de minute de folosire, pompa se inchide automat.

 

 

ECRAN INTELIGENT

Neno Bella are un ecran usor de citit, care indica toate informatiile necesare. Pompa memoreaza ultimele setari folosite, pentru a usura si mai mult procesul de extragere a laptelui.

IGENICA SI CONFORTABILA

Inainte de a extrage laptele, pompa stimuleaza glandele mamare, pentru a asigura un flux continuu al laptelui. Cupa din silicon a pompei a fost conceputa pentru a se potrivi la orice san. Cupa este fabricata din silicon care nu irita pielea si elimina orice disconfort in timpul utilizarii. Nu contine BPA, deci este sigura pentru a fi utilizata.

 

STERILIZARE USOARA

Se recomanda curatarea si sterilizarea regulata a pompei Neno Bella. Puteti folosi un sterilizator cu aburi, care este recomandat si pentru a dezinfecta sticlele de lapte ale micutului.

 

SIGURA PENTRU MAMICA SI BEBELUS

Gratie sistemului inteligent de functionare, nu este necesar sa il treziti pe micut atunci cand incepeti sa extrageti laptele. Puteti pastra laptele pentru mai tarzu si sa il hraniti atunci cand micutul are nevoie. Astfel, si mamica si bebelusul se vor simti confortabil.

 

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      Bella Neno
    • Functii
      Functie de memorie pentru mod optim individual
    • Beneficii
      Cupa din silicon
    • Altele
      Se incarca cu un cablu tip USB-C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.