Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pompa Philips Avent Electrica pentru san

Pompa Philips Avent Electrica pentru san

Cod:

SCF332/01


Cod intern: #45248

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse pentru mamici

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Pompa Philips Avent Electrica pentru san de la Philips

Pompa electronica simpla pentru san Philips Avent este prima din noua generatie de pompe inteligente, special creata cu memorie electronica. 2 in 1 - Pompa electronica si manuala pentru san, eficienta - 100%putere de suctiune, extrem de silentioasa, memoreaza ritmul propriu de muls. Biberon anticolici. Componentele fara Bisfenol A (BPA) sunt din polipropilena (PP).

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Functii
      Datorita tehnologiei sale, pompa memoreaza si reda instantaneu ritmul personal de pompare, pentru a va oferi maximum de confort si utilitate: Efort minim, datorita memoriei electronice; Un singur buton controleaza intreaga pompa; Extrem de silentioasa, motor puternic; 100% putere de suctiune; Diafragma din silicon cu alveole pentru stimularea lactatiei; Multiple si variate posibilitati de control: suctiune, viteza si ritm; Maxim de mobilitate: functioneaza cu baterii sau alimentata la o sursa de curent electric; Delicata, compacta, usor de asamblat si intretinut.
    • Continut pachet
      Pompa manuala pentru san, diafragma din silicon cu alveole. Componenta electronica, un singur buton controleaza intreaga pompa. Transformator si adaptor pentru baterii. Bateriile nu sunt incluse in pret. 1 recipient de 125 ml. Accesorii pentru pompa manuala (maner + capac). 1 tetina din silicon, anti-colici, cu 1 orificiu. 1 disc de sigilare, 1 capac biberon si 1 inel cu filet.
    • Altele
      Vacuum: putere de suctiune controlabila, de la 0 la 200 milimetri coloana de mercur. Voltaj: 220 - 240 V. Voltaj AC Transformator: 6V. Sterilizarea componentelor: maxim 100 grade Celsius.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.