Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ORAL-B Rezerva periuta electrica Oral B EB60 Sensitive Ultra Thin 2buc

Cod:

80297870


Cod intern: #182581

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Rezerve periute

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Rezerva periuta electrica Oral B EB60 Sensitive Ultra Thin 2buc de la ORAL-B

Capatul de periaj Oral-B SENSI Ultrathin, ofera o curatare superioara fata de o periuta manuala obisnuita dar delicata, fiind potrivit pentru dinti si gingii sensibile.

Curatare superioara delicata - Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj Ultrathin inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a oferi o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuita. Actioneaza delicat si e ideal pentru zone iritate sau pentru dinti si gingii sensibile.
 
Perii extra moi pentru o curatare superioara - Capatul de periaj Ultrathin are peri extra moi, special creati pentru a curata zonele iritate sau gingiile sensibile. Acestia te ajuta sa obtii o curatare superioara pentru dinti sensibili fata de o periuta manuala obinsuita.
 
Medicii dentisti recomanda schimbarea capatului de periaj o data la 3 luni. Perii indicatori se tocesc pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
 
Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Capatul de periaj Ultrathin e compatibil cu toate periutele de dinti electrice Oral-B.
 
Descopera noul nivel al ingrijirii orale oferite de Oral-B, liderul mondial in domeniul periutelor de dinti*. Fiecare capat de periaj Oral-B iti ofera o curatare superioara fata de periutele manuale obisnuite. Gaseste capatul de periaj Oral-B care ti se potriveste!
* bazat pe un studiu din anul 2014, folosind un esantion reprezentativ de medici stomatologi la nivel mondial
 
Pachetul contine:
-2 capete de periaj.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.