Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Router wireless Router Wireless TP-Link TL-WR841ND, 4 porturi

Router Wireless TP-Link TL-WR841ND, 4 porturi

Cod:

TL-WR841ND


Cod intern: #10844

  • Distribuie pe:
95,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Router wireless Router Wireless TP-Link TL-WR841ND, 4 porturi de la TP-LINK

Ce face acest produs? TL-WR841N este un router wireless N 300Mbps care integreaza posibilitati de conectare in retea prin fir/wireless, proiectat pentru utilizarea in cadrul retelelor de acasa sau de la birou. Folosind tehnologia MIMO 2T2R, TL-WR841N creaza o conexiune wireless avansata si de inalta performanta, fiind ideal pentru streaming video HD, apeluri VoIP si jocuri online. Quick Setup Security (QSS) asigura criptarea WPA2 la simpla apasare a butonului QSS de pe carcasa eleganta, pentru protectia retelei impotriva intruziunilor din exterior. Viteza si acoperire Wireless N Respectand standardul IEEE 802.11n, TL-WR841N poate stabili cu usurinta o retea wireless si poate atinge o viteza de transmisie si o arie de acoperire de 15 ori, si respectiv de 5 ori mai mare decat produsele 11g conventionale.
Cu o viteza de transmisie de pana la 300 Mbps, acesta ofera capabilitati excelente de atenuare a pierderilor de date pe distante lungi si la traversarea unor obstacole in birouri mici sau apartamente, chiar si in cladiri cu structura din beton armat. Mai mult, semnalul wireless poate fi detectat cu usurinta pe distante extinse, acolo unde produsele 11g conventionale nu permit acest lucru. Routerul asigura calitatea aplicatiilor consumatoare de banda precum streaming video HD, apeluri VoIP sau jocuri online, fara intarzieri.
Tehnologie CCA - semnal wireless stabil Tehnologia CCA (Clear Channel Assessment) evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, si asimileaza avantajele caracteristicii de channel binding, amplificand performantele conexiunii wireless. Criptare WPA / WPA2 - securitate avansata In ceea ce priveste securitatea conexiunii WI-FI, criptarea WEP nu mai este considerata cea mai puternica si sigura metoda de protectie impotriva intruziunilor exterioare. TL-WR841N ofera posibilitati de criptare WPA/WPA2 (Personal si Enterprise) dezvoltate de grupul WI-FI Alliance, care promoveaza interoperabilitatea si securitatea retelelor WLAN. Buton QSS - setari rapide de securitate Compatibil cu WPS™ (WI-FI Protected Setup), TL-WR841N dispune de functia Quick Security Setup, care permite utilizatorilor sa configureze aproape instantaneu functiile de securitate prin simpla apasare a butonului QSS. Astfel va fi stabilita automat o conexiune securizata WPA2, metoda care ofera o protectie superioara criptarii WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie sa tineti minte vreo parola!
IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda Intr-o retea wireless, navigarea haotica pe Internet si activitatile de download intens ale utilizatorilor interni conduc de cele mai multe ori la o suprasolicitare a acesteia si la o latime de banda insuficienta. TL-WR841N suporta functia IP QoS, care asigura o utilizare optima a latimii de banda, prevenind congestionarile si abuzurile. In acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie alocata, fiind diminuat impactul negativ al aplicatiilor mai putin importante asupra performantelor retelei.
Instalare facila Dispozitivul este insotit de un CD pentru instalare rapida, care va ofera asistenta in procesul de instalare pas cu pas, asigurand suport pentru configurarea retelei wireless si a setarilor de securitate, in mod convenabil pentru utilizatori, chiar si pentru cei incepatori.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Dual Band
      Nu
    • Tip Antena
    • Porturi Lan/Wan
    • Compatibil 3g/4g
      Nu
    • Porturi USB
      Nu
    • ADSL
      Nu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.