Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Directed Sistem securitate analogic Automate 3808A

Directed Sistem securitate analogic Automate 3808A

Cod:

3808A


Cod intern: #154126

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Securitate auto

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Sistem securitate analogic Automate 3808A de la Directed

Usor de folosit
Pentru o utilizare usoara si la indemana acest sistem de securitate preia comenzile transmise din telecomanda originala a masinii.

Te bucuri de mai multa siguranta si confort
Sistemul de securitate permite a acces la functii de confort si securitate, cum ar fi: semnalizarea spargerii unui geam, a miscarii rotilor sau a ridicarii masinii (sunt necesare module optionale).
Iar tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC™ va asigura mai multa liniste si confort, evitand declansarea repetitiva a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele sau zgomotele facute de masinile grele.

Propriul asistent pentru confort personal
Prin instalarea modulului SmartStart (nu este inclus), ai acces la aplicatia specifica si astfel, direct pe ecranul smartphone-ului iti poti localiza masina, poti arma sau dezarma sistemul de securitate instalat sau poti stabili alertele pe care vrei sa le primesti. Mai mult, poti avea mai multa grija de cei dragi: primesti notificari daca masina a depasit viteza si/sau zona stabilita de tine atunci cand o imprumuti

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.