Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Servetele umede Pampers Aqua Pure (48buc)

Cod:

81691047


Cod intern: #471910

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Servetele

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Servetele umede Pampers Aqua Pure (48buc) de la PAMPERS

Servetele umede Pampers Aqua Pure (48buc)

Fabricate din bumbac organic pentru o atingere moale pe pielea bebelusului
Servetelele umede Pampers Aqua Pure sunt fabricate din bumbac organic pentru a oferi o senzatie delicata, neteda si naturala la curatarea pielii delicate a bebelusului tau.

Un servetel umed cu zero compromisuri!

0% alcool si parfum
Servetelele umede Pampers Aqua Pure nu contin alcool si parfum, pentru a ajuta pielea delicata a bebelusului tau sa arate la fel de curata ca in ziua in care s-a nascut.

Aprobate de Societatea Europeana pentru Dermatologie Pediatrica
Societatea Europeana pentru Dermatologie Pediatrica (SEDP), leader in dermatologia pediatrica din Europa, recunoaste ca Servetelele umede Pampers Aqua Pure sunt sigure si ingrijesc pielea bebelusului.

Testate dermatologic
Includ 1% produse delicate de curatare, testate dermatologic si ingrediente Pampers de neutralizare a pH-ului pentru a preveni iritarea pielii bebelusului tau.

Potrivite pentru nou-nascuti
Potrivite pentru pielea bebelusilor nou-nascuti, inclusiv pentru fundulet, mâini, degetelele de la picioare si fetele delicate.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.