Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa inteligenta Amazon Echo Show 10 (3rd Gen), 10.1" Touchscreen, Camera 13 MP, Bluetooth, Wi-Fi, Negru

Cod:

B07VHZ41L8


Cod intern: #685581

  • Distribuie pe:
1.134,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Boxa inteligenta Echo Show 10 (3rd Gen), 10.1" Touchscreen, Camera 13 MP, Bluetooth, Wi-Fi, Negru de la Amazon

Boxa inteligenta Amazon Echo Show 10 (3rd Gen), 10.1" Touchscreen, Camera 13 MP, Bluetooth, Wi-Fi, Negru 

 

Ramaneti incadrat in timp ce sunteti conectat

Stati la curent cu persoanele preferate, fara sa va faceti griji ca trebuie sa ramaneti in cadru. Cu ajutorul incadrarii automate, camera de 13 MP poate face panoramare si zoom pentru a se asigura ca tu si familia ta sunteti in fata si in centru. Puteti efectua apeluri video catre persoane care au aplicatia Alexa, un Echo Show, Skype sau Amazon Chime.

 

 

 

Controlati-va casa prin voce

Alexa poate controla mii de dispozitive inteligente compatibile pentru casa, cum ar fi camerele de securitate, luminile, termostatele si multe altele. Cereti-i lui Aelxa sa porneasca camera de la usa din fata sau sa aprinda luminile din bucatarie.

Configurati si controlati cu usurinta dispozitivele Zigbee compatibile pentru casa inteligenta , fara a fi nevoie de un hub separat. Spuneti: "Alexa, descopera-mi dispozitivele", iar Echo Show 10 va descoperi si configura dispozitivele compatibile, astfel incat sa le puteti controla cu vocea sau sa le gestionati pe ecran. Hub-ul functioneaza, de asemenea, cu anumite lumini si becuri solare Ring Smart Lighting.

 

Uita-te in jur cand esti afara

Accesati camera incorporata in siguranta, pentru a privi in jurul camerei; este liniste oricand doriti. De asemenea, puteti utiliza Alexa Guard pentru a va ajuta sa va pastrati casa si familia in siguranta. Odata configurat, Alexa poate trimite alerte inteligente daca dispozitivul Echo detecteaza sunetul alarmelor de fum, al alarmelor de monoxid de carbon sau al geamurilor sparte. Aflati mai multe despre Alexa Guard.

 

 

Plin de divertisment

Difuzorul ofera un sunet directional de inalta calitate, care se adapteaza la spatiul in care va aflati. Vedeti versurile melodiilor, recomandarile si copertile albumelor cu Amazon Music sau faceti streaming de pe Apple Music, Spotify si multe altele. Afisajul HD da viata emisiunilor tale de pe Prime Video, Netflix (in curand), Hulu si celelalte favorite. Este, de asemenea, perfect pentru a va pune la curent cu cele mai recente stiri si cele mai importante evenimente sportive.

   

Alexa poate fi ajutorul tau in bucatarie

In calitate de companion in bucatarie, Alexa este gata sa va ajute sa adaugati la lista de cumparaturi, sa va reaminteasca evenimentele din calendar sau sa va spuna cate grame sunt intr-o lingura. Gasiti, salvati si gatiti cu retete pas cu pas de la Food Network Kitchen, Tasty, Allrecipes si multe altele.

 

 

Puneti fotografiile dvs. pe ecran (inteligent)

Puteti personaliza ecranul principal pentru a afisa fotografiile dvs. preferate. Cu adaptarea culorilor , ecranul se adapteaza automat la luminozitatea camerei, astfel incat fotografiile dvs. sa arate uimitor in orice lumina. Iar cu camera incorporata, puteti adauga cu usurinta fotografii in albumul dvs. spunand "Alexa, fa un selfie".

 

 

 

 

Conceput pentru a va proteja confidentialitatea

Realizat cu mai multe niveluri de control al confidentialitatii, inclusiv un buton de dezactivare a microfonului/camera. Utilizati capacul incorporat pentru a acoperi camera. Activati/dezactivati miscarea in orice moment cu ajutorul vocii, pe dispozitiv sau in aplicatia Alexa. Procesarea care dezactiveaza puterea de miscare a ecranului are loc pe dispozitiv, imaginile si videoclipurile nu sunt trimise in cloud pentru a oferi miscare. Aflati mai multe despre cum functioneaza miscarea ecranului cu confidentialitatea Alexa.

 

 

Fiecare zi este o zi pentru Pamant

Nu trebuie sa fiti ecologist pentru a lua decizii durabile. Luam in considerare sustenabilitatea in proiectarea dispozitivelor noastre. Iata cum:

 

 

Materiale

30% materiale plastice reciclate.

Tesatura 100% reciclata.

100% aluminiu reciclat.

Dispozitive, cablu si adaptor incluse.

materials._CB406459720_.png (346×344)
   

Energie curata

Amazon construieste parcuri solare si eoliene care produc energie curata echivalenta cu energia utilizata de acest dispozitiv.

energy._CB406459720_.png (346×344)
   

Mod de putere redusa

Pentru a reduce consumul de energie, acest dispozitiv va intra in modul de consum redus de energie atunci cand nu este utilizat.

lowpowermode._CB406459723_.png (346×344)
   

Alexa

Urmariti si gestionati consumul de energie al dispozitivelor dvs. conectate la Alexa cu ajutorul tabloului de bord energetic din aplicatia Alexa.

alexa._CB406459720_.png (346×344)
   

Ambalarea dispozitivelor

99% din ambalajul acestui dispozitiv este fabricat din fibre de lemn din materiale care provin din paduri gestionate in mod responsabil sau din surse reciclate.

packing._CB406459720_.png (346×344)

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Interfata
      Bluetooth
      Wi-Fi
    • Dimensiuni
      25.15 x 17 x 22.9 cm
    • Greutate
      2.55 Kg
    • Altele
      Alexa built in

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.