Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Apple (2022) TV 4K 128GB (3RD GEN) Wi-Fi + Ethernet

Cod:

MN893MP/A


Cod intern: #1854484

  • Distribuie pe:
949,00 lei TVA inclus

Pret vechi: 1.029,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient
Pret resigilat: 849,99 lei


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Sistem Multimedia Apple (2022) TV 4K 128GB (3RD GEN) Wi-Fi + Ethernet

    Ambalaj original deschis ,urme fine de utilizare

    Pret resigilat: 849,99 lei

Descriere (2022) TV 4K 128GB (3RD GEN) Wi-Fi + Ethernet de la Apple

Apple TV 2022 (3rd gen)

Cinematic in toate sensurile.

Noul Apple TV 4K aduce Apple TV+, Apple Music, Apple Fitness+ si Apple Arcade impreuna cu toate aplicatiile de streaming preferate – la cea mai buna calitate a imaginii si a sunetului. Cu performanta uluitoare a cipului A15 Bionic, comenzi intuitive si interactiune perfecta cu dispozitivele si accesoriile pentru casa inteligenta. Este tot ce iubesti la Apple – pe cel mai mare ecran al tau.

Unknown Image

Canalizarea celor mai bune televiziuni.
Si cele mai bune de la Apple.

Descoperiti seriale si filme Apple Original premiate - cu alte favorite pe Disney+, Prime Video, Netflix, HBO Max, ESPN1 si multe altele. Experimentati antrenamente de clasa mondiala, jocuri super distractive si modalitati interesante de a va bucura de muzica de succes pe care o veti gasi doar de la Apple. Si explorati mii de alte aplicatii de top in App Store. Exista mai multe pe Apple TV 4K decat doar TV.

Aplicatia Apple TV.

Urmareste, inchiriaza sau cumpara emisiunile si filmele tale preferate, toate intr-o aplicatie organizata de experti. Bucurati-va de seriale si filme Apple Originals apreciate de critici de la Apple TV+ asa cum au fost menite sa fie vazute. Abonati-va doar la canalele dorite. Si nu sunt necesare aplicatii, conturi sau parole noi pentru pana la sase membri ai familiei.

Unknown Image

Televiziune in direct.

Apple TV 4K este tot ce ai nevoie pentru a reda in flux TV in direct de la cele mai mari si mai bune retele, radiodifuzori si furnizori de televiziune cu plata din lume. Urmareste sporturi de la ESPN si MLB. Fiti la curent cu stirile de la ABC, CNN si Bloomberg. Si relaxati-va cu emisiuni de pe Hulu, YouTube TV si Sling TV.

Unknown Image

Apple Fitness+.

Alegeti dintr-un catalog de antrenamente conduse de antrenori experti.2 Statisticile de sanatate in timp real din Apple Watch, cum ar fi ritmul cardiac si caloriile arse, sunt afisate pe televizor in timp real, astfel incat sa va puteti concentra asupra antrenamentului si sa vedeti cum faci. Si antreneaza-te cu prietenii tai cu antrenamentele de grup Fitness+, oferite de SharePlay.

Unknown Image

Sunet captivant.

Sunetul bogat Dolby Atmos, 5.1 si 7.1 ofera un sunet surround care pare ca vine din toate directiile pe sistemele de sunet compatibile cu Dolby Atmos.5 Sau asociati doua mini boxe HomePod cu Apple TV 4K pentru un sunet stereo care umple incaperea cu tot ceea ce vizionati. De asemenea, puteti conecta AirPod-uri pentru un sunet spatial personalizat care urmareste miscarea capului.Unknown Image



Produsul Vine cu Priza UK

Specificatii tehnice


  • Formate suportate
    • Format audio
      MP3 MP4
    • Format foto
      JPG GIF TIFF HEIF
    • Compatibilitate
      Netflix AirPlay Mirroring Amazon Prime AirPlay
  • Specificatii tehnice
    • Interfata
      LAN
      HDMI
    • Dimensiuni
      9.3 x 9.3 x 3.1 cm
    • Capacitate
      4 GB
    • Greutate
      208 g
    • Altele
      Continut pachet:1 x Telecomanda
      1 x Cablu alimentare
      1 x player media

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.