Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sistem desktop brand Apple Mac Pro md878ro/a, procesor Intel Xeon E5 3.5GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, OS X Mavericks

Sistem desktop brand Apple Mac Pro md878ro/a, procesor Intel Xeon E5 3.5GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, OS X Mavericks

Cod:

md878ro/a


Cod intern: #54654

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sisteme desktop brand

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Sistem desktop brand Mac Pro md878ro/a, procesor Intel Xeon E5 3.5GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, OS X Mavericks de la Apple

Complet reproiectat, noul Mac Pro beneficiaza de cele mai recente procesoare Intel Xeon, doua procesoare grafice de clasa workstation, stocare flash tip PCIe si memorie ECC ultra-rapida. Avand in centru un nucleu termic unificat, noul Mac Pro integreaza performante fara precedent intr-o carcasa de aluminiu care are doar 25,1 cm si o optime din volumul generatiei anterioare.
Mac Pro beneficiaza de procesoare Intel Xeon cu 4 sau 6 nuclee (sau cu 8, respectiv 12 nuclee, in cazul configurarii personalizate) ruland la viteze Turbo Boost de pana la 3,9 GHz si doua doua procesoare grafice de clasa workstation AMD FirePro, care furnizeaza performante grafice de pana la de opt ori mai bune fata de anterioara generatie de Mac Pro.

Stocarea flash tip PCIe furnizeaza viteze de citire secventala de pana la de peste 10 ori mai mari decat unitatile de hard disc desktop conventionale, iar tehnologia DDR3 ECC ofera noului Mac Pro o latime de banda a memoriei de pana la 60GB/s pentru editarea fluida a continutului video la rezolutie 4K integrala, simultan cu randarea simultana a efectelor in fundal.
Cu un total incredibil de sase porturi Thunderbolt 2, fiecare cu o latime de banda de pana la 20 Gb/s per dispoazitiv, noul Mac Pro redefineste complet extensibilitatea sistemelor desktop prin posibilitatea de a conecta pana la 36 de periferice ultraperformante, inclusiv cele mai recente afisaje 4K.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.