Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Player inteligent de retea Panasonic Internet Apps. Negru

Cod:

DMP-BD84EG-K


Cod intern: #237341

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sisteme Home Cinema

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Player inteligent de retea Internet Apps. Negru de la Panasonic

Player inteligent de retea Blu-ray Disc™ 3D/DVD DMP-BD84 Extindeti-va universul divertismentului BD84 este un player inteligent de retea Blu-ray 3D conectat care reproduce o gama larga de tipuri de continut, cum ar fi inregistrati video distribuite in retea de pe YouTube si NETFLIX, precum si fotografii de pe un hard disk extern. Varietate mare de continut online Amplicatii online Puteti accesa diverse servicii si tipuri de continut prin internet si prin retele rezidentiale. Cu playerele Blu-ray Panasonic 2016 va puteti bucura de diverse tipuri de continut, inclusiv filme, stiri, jocuri, muzica si multe altele. *Aplicatiile si accesoriile difera in functie de tara in care va flati. Anumite servicii nu sunt disponibile pentru modelele VDT167, BD94 si BD84. Profitati la maximum de fisierele multimedia Redare in format Super Multi Playerele Blu-ray seria 2016 sunt compatibile cu o gama larga de formate, chiar si cu fisiere audio de inalta rezolutie dintr-o retea rezidentiala fara fir. Tonurile foarte detaliate, cum ar fi cele dintr-o sursa de sunet la calitate de studio, sunt reproduse fidel cu profunzime naturala si atmosfera realista. Redati cu usurinta continutul stocat Redare de pe hard diskuri externe prin USB Playerele si sistemele Home Theater Panasonic sunt compatibile cu unitati hard disk externe in format NTFS, astfel ca va puteti bucura de muzica (WMA, DSD, FLAC, MP3), de fotografii (JPEG, MPO) si de continut video inregistrat de camere video (MP4), toate arhivate pe un hard disk extern. *In imagine este prezentat modelul DMP-BDT167. *Sunt acceptate hard diskuri externe cu o capacitate de pana la 4 TB, cu procesoare de date NTFS/FAT32. Redarea nu este posibila in cazul unor hard diskuri externe.



Descriere

Extindeti-va universul divertismentului Playerul inteligent de retea Blu-ray BD84 cu dimensiuni compacte poate reda inregistrari video distribuite pe internet de pe YouTube, NETFLIX si din alte surse. De asemenea, acesta asigura redare foto si video de pe hard diskuri externe de stocare.
 
Varietate mare de continut online Aplicatii Internet Apps Puteti accesa diverse servicii si tipuri de continut prin internet si prin retele rezidentiale. Cu playerele Blu-ray Panasonic seria 2016, va puteti bucura de diverse tipuri de continut, inclusiv filme, stiri, jocuri, muzica si multe altele.
 
Profitati la maximum de fisierele multimedia Redare in format Super Multi Playerele BD seria 2016 sunt compatibile cu o gama larga de formate, chiar si cu fisiere audio de inalta rezolutie dintr-o retea rezidentiala fara fir. Tonurile foarte detaliate, cum ar fi cele dintr-o sursa de sunet la calitate de studio, sunt reproduse fidel cu profunzime naturala si atmosfera realista.
 
Redati cu usurinta continutul stocat Redare de pe hard diskuri externe prin USB Playerele si sistemele Home Theater Panasonic sunt compatibile cu unitati hard disk externe in format NTFS (NT File System -Sistem de fisiere NT), astfel ca va puteti bucura de muzica (WMA, DSD, FLAC, MP3), de fotografii (JPEG, MPO) si de continut video inregistrat de camere video (MP4), toate arhivate pe un hard disk extern.
 
 
Design elegant si compact Design compact Carcasa minimalista si designul subtire si elegant fac acest player adecvat pentru orice tip de interior si de aranjament al incaperii. Prin reducerea latimii carcasei cu aproximativ 7 cm fata de modelul anterior, am obtinut o mai mare flexibilitate la instalare.

 

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Formate suportate
      BD-ROM BD-RE BD-R DVD DVD-R DVD-RW AVCHD MKV WAV Xvid HD 1080 WMA AAC MP3 DSD JPEG flac USB
      Xvid/ MKV/ MP4/ MPEG-2/ FLAC/ WAV/ WMA/ AAC/ MP3/ ALAC/ DSD/ JPEG/ MPO
  • Receiver
    • Dolby Pro Logic II
      Dolby Digital True HD
      Dolby Digital Plus
      DTS HD
  • Intrari / Iesiri
    • Conectori
      HDMI
      USB
      LAN
  • Caracteristici Generale
    • Dimensiuni
      245 x 38.5 x 175 mm
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.