Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tap - controler - cu Kit Logitech Cat5e

Cod:

939-001950


Cod intern: #1135685

  • Distribuie pe:
5.184,25 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tap - controler - cu Kit Logitech Cat5e de la Logitech

Logitech Tap oferă o conectare cu o singură atingere, partajare ușoară a conținutului și control din centrul camerei sălilor de ședințe, promovând o experiență de utilizator consistentă pentru implementările care rulează Google Meet, Microsoft Teams Rooms, Zoom Rooms sau alte servicii de videoconferință.

Cablajul flexibil permite ca Tap să fie plasat lângă participanți pentru o operare convenabilă în timp ce se instalează computerul gazdă într-un dulap, sub o masă sau în spatele unui afișaj. Un sistem integrat de reducere a tensiunii și de gestionare a cablurilor menține conexiunile strânse. Și, multiplele opțiuni de montare oferă o vizibilitate optimă, păstrând în același timp curat aspectul sălii de ședințe.

Cu ecranul său tactil spațios de 10,1 inchi, funcționarea silențioasă și inovațiile de design cu timp de funcționare ridicat, Tap se potrivește perfect în sălile de întâlnire mici, medii și mari cu Logitech Room Solutions.
 
 
 
 

Specificatii tehnice


  • General
    • Cerinte sistem
      RJ-45
    • Dimensiuni
      246.4 x 170.2 x 55.9 mm
    • Greutate
      1.55 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.