Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa Earfun UBOOM Wireless Bluetooth speaker

Cod:

033911


Cod intern: #1273025

  • Distribuie pe:
252,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Boxa UBOOM Wireless Bluetooth speaker de la Earfun

Boxa wireless, EarFun UBOOM, Bluetooth, >80DB, 2200mAh, Neagra

Difuzorul wireless Bluetooth de la EarFun este perfect nu numai acasă, ci și la o petrecere în aer liber sau în timpul călătoriilor. Oferă sunet surround de calitate excelentă și are o durată de funcționare de până la 16 ore cu o singură încărcare. Îl puteți conecta la dispozitivul la alegere în 2 moduri - prin cablu AUX de 3,5 mm sau Bluetooth. Difuzorul este extrem de ușor, portabil și rezistent la apă la nivelul IPX7.Bucurați-vă de un sunet uimitor, clar și natural. Difuzorul UBOOM este echipat cu drivere de 45 mm, iar puterea sa de ieșire este de 2x 12W. Dispozitivul poate oferi un sunet surround bogat în detalii și un bas puternic și profund. Îl poți folosi cu succes de exemplu la o petrecere. De asemenea, puteți asocia fără fir 2 difuzoare împreună pentru a obține un efect stereo fantastic.Există 2 moduri de a conecta difuzorul la dispozitivul ales. De exemplu, puteți utiliza un cablu AUX de 3,5 mm (nu este inclus). Îți place libertatea soluțiilor wireless? Conectați-vă la difuzor cu Bluetooth 5.0 fiabil și bucurați-vă de transmisie rapidă și stabilă cu o rază de acțiune de până la 30 m! Produsul este compatibil cu smartphone-uri, tablete și laptop-uri, printre altele.Ascultă melodiile tale preferate chiar și pe tot parcursul zilei. Un difuzor care rămâne fără putere prea repede nu vă va strica planurile! Dispozitivul este echipat cu o baterie durabilă, cu o capacitate de 2200mAh, datorită căreia timpul său de lucru ajunge la 16 ore. Pentru a-l încărca, conectați-l la o sursă de alimentare folosind cablul USB-C inclus. Va dura doar aproximativ 4 ore!EarFun UBOOM vă poate însoți aproape oriunde. Este atât de mic încât îl poți pune cu ușurință în rucsac sau, de exemplu, într-un suport pentru sticle pentru bicicletă. Cântărind doar 585 g, nu va fi o povară excesivă. De asemenea, se remarcă prin rezistența la apă IPX7. Difuzorul este echipat și cu un mic mâner, cu ajutorul căruia, de exemplu, îl poți atașa la rucsac.Difuzorul este extrem de ușor de utilizat. Are mai multe butoane ușor accesibile, cu care poți, de exemplu, să o pornești sau să o dezactivezi, să comuți melodia, să reglezi volumul, să selectezi modul Interior/Exterior și chiar să gestionezi apelurile telefonice primite (când UBOOM este asociat cu un smartphone) . Un indicator LED încorporat vă va informa despre starea dispozitivului.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      UBOOM
  • Specificatii tehnice
    • Tip sistem
    • Putere RMS
    • Distorsiuni
      80dB
    • Culoare
    • Dimensiuni (L x l x h)
      166 x 166 x 193 mm
    • Altele
      Timp de functionare de pana la 16 ore (durata de functionare depinde de nivelul volumului si de tipul de continut audio) Timp de incarcare Aproximativ 4h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.