Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips SCF286/03 sterilizator electric cu abur 4 in 1

SCF286/03 sterilizator electric cu abur 4 in 1

Cod:

SCF286/03


Cod intern: #61373

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sterilizatoare si incalzitoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere SCF286/03 sterilizator electric cu abur 4 in 1 de la Philips

Noul nostru sterilizator electric cu abur a fost conceput pentru a face sterilizarea cât mai simplă posibil. Sterilizatorul 4 în 1 are un coş integrat pentru maşina de spălat vase pentru o prespălare fără dificultăţi şi un afişaj avansat pentru a vă menţine informat.

Dimensiune reglabilă şi coş integrat pentru maşina de spălat Graţie dimensiunii sale reglabile, acest sterilizator Philips AVENT 4 în 1 se potriveşte perfect articolelor pe care doriţi să le sterilizaţi şi ocupă întotdeauna un spaţiu minim în bucătărie. Funcţionalitatea 4 în 1 vă oferă: 1) Configuraţie de dimensiuni mici pentru sterilizarea suzetelor 2) Configuraţie de dimensiune medie pentru sterilizarea mai multor biberoane, farfuriilor pentru copii mici, cuţitelor şi furculiţelor 3) Configuraţie de dimensiuni mari pentru sterilizarea a până la 6 biberoane 4) Coş integrat pentru maşina de spălat vase pentru precurăţarea facilă a biberoanelor şi accesoriilor Afişaj avansat cu indicare a progresului şi a răcirii Afişajul avansat vă menţine informat pe parcursul ciclului de sterilizare şi vă anunţă când biberoanele s-au răcit. Adecvat pentru toate biberoanele cu gât îngust şi larg Sterilizatorul a fost conceput să fie compatibil atât cu biberoanele cu gâtul larg, cât şi cu cele cu gâtul îngust, precum şi cu diverse pompe pentru sân şi accesorii. Aceasta vă oferă libertatea de a alege biberoanele şi accesoriile cele mai potrivite pentru copilul dvs. La capacitate maximă poate steriliza şase biberoane Philips AVENT de 11 oz/330 ml. Ciclu de 6 de minute cu oprire automată Biberoanele şi accesoriile dvs. vor fi sterilizate în doar 6 minute. Odată finalizată sterilizarea, dispozitivul se va opri automat, asigurând o siguranţă sporită şi un consum mai mic de energie. Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii dăunători Sterilizarea protejează copilul dvs. de bacteriile dăunătoare până când sistemul său imunitar devine suficient de puternic. Sterilizatoarele Philips AVENT utilizează metoda din spitale a sterilizării cu abur, care este rapidă, uşoară şi eficientă, fără a se folosi substanţe chimice. Conţinutul rămâne steril până la 24 de ore în cazul în care nu este deschis capacul.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      SCF286/03
    • Tip produs
    • Sterilizator
      4 in 1
    • Capacitate
    • Fara BPA
      Da
    • Functii
      Ciclu de sterilizare 6 minute; oprire automata
    • Dimensiuni
      290 x 160 x 150 mm
    • Greutate
      1.5 Kg
    • Alimentare
      220V
    • Altele
      Etape: 0 - 6 luni

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.