Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tableta grafica Wacom CTL-4100WLE-N

Cod:

CTL-4100WLE-N


Cod intern: #264755

  • Distribuie pe:
397,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tableta grafica CTL-4100WLE-N de la Wacom

WACOM INTUOS S BLUETOOTH PISTACHIO



Explorati noi modalitati de a crea cu Wacom Intuos

Cu stilou usor si precis si software potrivit stilului tau, Wacom Intuos este construit pentru a va aduce la viata cele mai salbatice idei.
 
Unde se intampla magia

Desenul digital, pictura sau editarea fotografiilor? Orice doriti sa creati, Wacom Intuos are tot ce aveti nevoie pentru a face acest lucru. Este usor de configurat si folosit si ofera pana la trei aplicatii creative unice pentru ce pot fi descarcate gratuit *.

* Pentru a obtine software-ul gratuit, trebuie sa va conectati sau sa creati un ID Wacom cu datele personale si sa va inregistrati tableta Intuos. Este posibil sa fie necesara inregistrarea in plus a furnizorilor de software. Numarul de programe disponibile depinde de model.
 
Primul lucru pe care il veti experimenta este cat de natural se simte stiloul. Nivelul de presiune 4k si designul ergonomic ofera o precizie si un control mai bun.
 
Stilou puternic

Primul lucru pe care il veti observa cand utilizati Wacom Intuos este cat de natural se simte stiloul. Datorita tehnologiei EMR (rezonanta electromagnetica), stiloul fara baterie cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune ofera o experienta naturala de desen care poate continua atat timp cat lucrati. In timp ce designul sau ergonomic si greutatea redusa il fac sa se aseze confortabil in mana, permitandu-va sa experimentati atat precizie, cat si control.
 
Personalizat pentru tine

Indiferent de stilul de desen pe care il folositi, exista o varietate de forme Felt si Flex pentru a alege, toate stocate inteligent in stiloul propriu-zis. Puteti chiar sa personalizati cele doua butoane ale stiloului si cele patru tablete ExpressKeys pentru a se potrivi procesului creativ.
 
Inteligenta, compacta si eleganta

Designul subtire si compact inseamna ca acest tableta este gata sa va insoteasca oriunde. Dar nu va lasati pacalit de aspectul sau, este la fel de durabila si puternica mai mult ca niciodata.
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      CTL-4100WLE-N
  • Specificatii tehnice
    • Interfata
    • Dimensiuni (L x l x h)
      210 x 169 x 11
    • Greutate
      250 g
    • Altele
      Culoare: Negru/Verde
      Tip suprafata activa: Non-Display
      Interfata: Bluetooth
      Suprafata activa (W x D): 152 x 95 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.