Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Keycaps Genesis Lead 300, Double Shot , Layout US, Portocaliu

Cod:

NAG-2006


Cod intern: #2529580

  • Distribuie pe:
55,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Keycaps Lead 300, Double Shot , Layout US, Portocaliu de la Genesis

Banner

Faceti-va tastatura in evidenta cu Genesis Lead 300 - suprapuneri durabile realizate in tehnologie Double-shot , compatibile cu comutatoarele mecanice standard. Datorita acestora, nu numai ca iti vei reimprospata dispozitivul, dar vei evidentia si tastele pe care le folosesti cel mai des. Alege-ti culoarea si potriveste tastatura cu stilul tau.

PARIAZA PE DURABILITATE

Te-ai saturat de suprapuneri instabile si de caractere uzate care iti desfigureaza tastatura? Datorita Genesis Lead 300, nu numai ca ii vei reimprospata aspectul, dar vei uita si de problemele de stergere prea rapida. Fiecare cheie a fost realizata folosind tehnica dubla injectare a plasticului direct in matrita cheii ( Double-shot ), care, spre deosebire de metoda traditionala de ardere a caracterelor ( Laser-cut ), le face exceptional de rezistente la frecare.

Uimitor si confortabil

Finisajul clasic (profil OEM) si atentia la fiecare detaliu sunt elemente care vor afecta pozitiv confortul multor ore de joc. Apreciezi iluminarea de fundal? Nu va faceti griji. Semnele transparente vor lasa cu usurinta sa patrunda lumina provenita de la LED-urile plasate in comutatoarele tastaturii tale, creand o atmosfera uimitoare si imbunatatind eficienta chiar si in timpul sesiunilor de noapte.

COMPATIBILITATE DEplina

Suprapunerile Genesis Lead 300 pot fi atasate cu usurinta la toate tastele standard ale tastaturilor mecanice cu aspect ANSI si ISO. Instalarea lor nu este doar simpla, ci si rapida. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati tastatura pe comutatorul mecanic. Keycap Puller inclus in set va va ajuta sa indepartati rapid capacele - o cheie speciala care permite demontarea fara riscul de a deteriora vreun element.

DISPONIBIL IN MAI MULTE CULORI

Alegeti culoarea preferata dintre cele 6 culori. Amesteca-le si creeaza o tastatura unica, care va locui doar pe biroul tau. Este foarte simplu.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Keycaps
  • Specificatii tehnice
    • Numar taste
      106
    • Taste multimedia
      Da
    • Culoare
    • Greutate
      122 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.