Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tabla interactiva Samsung Flip2 WM65R, 65", Ultra HD 4K, Touch, 60 Hz, Wi-Fi, negru

Cod:

LH65WMRWBGCXEN


Cod intern: #586009

  • Distribuie pe:
6.840,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 5.799,00 lei


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Tabla interactiva Samsung Flip2 WM65R, 65", Ultra HD 4K, Touch, 60 Hz, Wi-Fi, negru

    Ambalaj original deschis , urme fine de utilizare

    Pret resigilat: 5.799,00 lei

Descriere Tabla interactiva Flip2 WM65R, 65", Ultra HD 4K, Touch, 60 Hz, Wi-Fi, negru de la Samsung

Pe masura ce procesul de digitalizare a educatiei se intensifica, facilitand o colaborare interactiva de impact, Flip Pro pune la dispozitia educatorilor instrumentele esentiale pentru a oferi un nivel avansat de experienta in invatamant. Datorita conectivitatii versatile, software-ului inteligent si functiilor intuitive, Flip Pro reprezinta viitorul in educatie.
Ideile prind viata instantaneu pe Flip Pro cu ajutorul modului creion si pensula, oferind o experienta autentica de scriere in mediul real, iar stergerea flexibila necesita doar o simpla glisare cu degetul sau palma. Instrumentul rapid si meniul paleta asigura fluxuri neintrerupte de creativitate, in timp ce butonul de comutare activeaza cu usurinta o noua interfata pentru stratul de note.
Flip Pro furnizeaza diverse optiuni de conectivitate, inclusiv USB, HDMI si DP. Educatorii pot conecta cu usurinta diverse dispozitive pentru a accesa continut si pentru a afisa informatii pe un ecran mai mare. De asemenea, se pot conecta la retele si alte dispozitive prin intermediul portului LAN si pot realiza screen-mirroring fara fir.
Prin intermediul SmartView+, pana la 50 de dispozitive pot fi conectate simultan la ecranul interactiv fara fir, oferind posibilitatea de a activa vizualizarea multipla pe pana la patru ecrane. Aceasta caracteristica de partajare a ecranului fara fir este extrem de utila in salile de intalnire mai ample si in salile de clasa digitalizate.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.